skip to Main Content

Svanholm mestre tre kampe før tid

 

 

 

Men ikke ret meget andet afgjort med to spillerunder i elitedivsionen og tre i 1. division tilbage

Med sejren i Esbjerg i søndags sikrede Svanholm sig det danske mesterskab tre kampe før tid.

Nærmeste konkurrent Glostrup mangler 3 kampe og kan højst nå 20 turneringspoints, mens Svanholm allrede nu har 22 turneringspoints (med 2 kampe tilbage) og således ikke kan indhentes.

Med et hold, der på nær en kamp har vundet det hele og med et hold Husum, der ikke har vundet ret meget, og med en række med 8 hold ligger der nu et midterfelt, der har slået hinanden på kryds og tværs og hvor der derfor kan ske ting og sager.

Hvor sølvet og bronzen går hen er fortsat helt uvist, mens det skulle gå meget underligt til, hvis Husum nok engang med en heftig slutspurt kan redde sig fra nedrykning. Det ser ud til at kræve at holdet vinder sine tre sidste kampe, mens KB ikke må vinde nogen.

Næstsidstepladsen, der giver kvalifikationskamp mod nr. to i 1. division, indtages i øjeblikket af KB, men med et par gevinster i de sidste kampe kan holdet snige sig højere op.

I 1. divsion står Ishøj bedst og det skulle gå underligt til om ikke holdet ender på 1. pladsen. Den kommende søndags kamp i Kolding bliver vigtig.

Kolding med færre kampe end de andre står i teorien bedre end Albertslund og AB i kampen om at blive nr. to – og derved sikre sig en oprykningskamp – men mangler både Ishøj og Albertslund – kampe der bliver afgørende for midtjydernes ambitioner om avancement.

I bunden er Køge endegyldigt nr. sidst, mens det er sandsynligt at Fredericia bliver næstsidst.

Oprykkerne fra 2. divisonerne er det på nuværende tidspunkt svært at sige noget fornuftigt om.

I 2. divsion øst – den af 2. divsionerne, der fungerer bedst, ser slutspillet ud – efter den nuværende placering at dømme – at skulle blive en sag mellem Nørrebro II, stærkt forbedrede Soranerne, KB II og Frem, mens vi gætter på Århus fra 2. divsion syd og nord. Det ville også være på tide om der kommer en repræsentant fra Danmarks næststørste by i en af de højere rækker, men når man taler oprykning må kravene til ungdomsarbejde dog tages med i betragtning og af de ovennævnte er det faktisk kun KB II, der kan leve op til disse krav.

Stilingerne p.t. er således

Elitedivsionen

 

Svanholm 12 kampe 22 points

Glostrup 11 kampe 14 points

Herning 12 kampe 12 points

Esbjerg 12 kampe 12 points

Skanderborg 11 kampe 10 points

Nørrebro 12 kampe 10 points

KB 11 kampe 8 points

Husum 11 kampe 4 points

  1. divsion

Ishøj 11 kampe 18 points

Albertslund 1 11 kampe 14 points

Kolding 1 9 kampe 12 points

AB 1 11 kampe 12 points

Svanholm 2 11 kampe 12 points

Odense 1 11 kampe 10 points

Fredericia 1 10 kampe 6 points

Køge 1 10 kampe 0 points

Back To Top