skip to Main Content

Glostrup kollaps i regnen

På de vestlige grader var der 2 kampe. Glostrup på besøg i Skanderborg mens Ishøj var i Odense.

Glostrups første gærde falder da Darren Murphy grib Shezad Ahmed

Vejret i Skanderborg var tørt til at begynde med men gråt og fugtigt. Glostrup valgte at batte først og fandt det svært da Skanderborg vanlig tro startede med spin fra den ene ende. Shezad Ahmed kom til at få en kant og gav Skanderborg det første succes, da det lykkedes Darren Murphy ikke at tabe bolden i slip. Aftab Ahmed gik herefter i offensiven sammen med Bashir Shah og slog en samling af seksere. En af dem var langt over hegnet og kostede en ny bold. Dermed lignede det en Glostrup halvleg med masser af points. Skanderborg skiftede kastere og Chr. Peck-Thorsted fik succes med det samme da Bashirs pull-shot gik for meget opad og blev godt grebet af en springende Akeel. Martin Jensen faldt hurtigt efter ben for. Så kom regnen og med Aftabs afgang fanget ben for af Chr. Peck faldt Glostrup fra hinanden. Skanderborg greb i regnen alt hvad der var. Det lykkedes Anders Bülow at producere med en våd bold et par uspillelige afleveringer der fjernede Peter Poulsen og Rasmus Nielsen. Jesper Hansen ryddede op med at fjerne halen og Glostrup var ude for 125 efter at havde mistet 6 gærder for 12 points.

Aftab Ahmed slår Chr. Peck Thorsted langt henne over på fodboldbanen.

Skanderborg startede skidt med Chr. Peck-Torsted kastet ud via skinnen fra vanlig åbningskaster Glen Larsen, men Andy Lambert og Anders Bülow fik ellers styr på det. Men Andy fik nok årets tykkeste kant da han forsøgte at forcere Glen gennem offsiden og det fik Rizwan Mahmood på banen. Han havde ikke i sinde at tabe denne kamp og han viste også nogle kraftfulde slag gennem offsiden. Anders Bülow blev fanget benfor af Bashir Shah og Riswan fik selskab af sin bror Kamran. De to fik Skanderborg tæt på Glostrups total. Kamran blev også fanget benfor, men Theo CUpåido slog lige en sekser og en firer så al tvivl blev fjernet.

Rasmus Nielsen kastet ud af Anders Bülow

Ishøjs Jyllands kampagne startede med et besøg i Odense. Odense vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet. Abbas og Ahmed gik frisk til sagen som on det var en twenty-twenty kamp og det gik især udover Afzal Virk mens Kumar kunne de ikke rigtig for has på. Abbas faldt ved 38 og anfører Asraf fik kun 4 bolde før han blev kastet ud af Khan. Khan fik også Sheikh og med faldet af Ahmad som blev løbet ud begyndte Odenses halvleg at falde fra hinanden. Hvad kunne være en god halvleg blev kun til 107 da Irfan fjernede 4 mand for næsten ingenting. Sådån en toatl var heller ikke den store udfordring for Ishøj der kun mistede 3 gærder.

Søndag skal Ishøj møde Kolding i topopgøret for 1 division, men det alle snakker om er vejrudsigten for søndag, som ikke har været positiv for Jylland. Esbjerg er i Skanderborg og Glostrup er i Herning. To kampe som har stor betydning for fordelingen af sølv og bronze. Vi krydser fingre.

Billeder kan ses her

Back To Top