skip to Main Content

Herning kollaps i solskin

Rasmus Kofoed og Glostrup jubler efter at Carsten Pedersen er grebet

Det var egentlig overraskende at der i det hele taget blev spillet cricket i dag i Jylland. Tordenvejret i morges havde deponeret store vandmængder, der gjorde at banerne var sjask våde og med frit vand liggende. I Herning var banen tættest på klubhuset direkte sumpet med vand og der blev arbejdet intens med at gøre den spilleklar. Man enedes om, at der kun blev kastet fra den samme ende gennem hele kampen. Man kom i gang til kl 11 i solskin og spillede 2×40 overs. I Skanderborg var det værre, idet det varede længere før solen kom igennem. Man var nødt til at lave huller i banen for at skovle vandet ned i. På den ene side af banen var der så meget vand, at grænsen blev inde-cirklen. Også her blev der kun kastet fra den ene ende. Kampen kom først i gang til kl. 13 og blev kortet ned til 2×25 overs.

Peter Poulsen kastes af Lejf Slebsager

I Herning valgte hjemmeholdet at i gå i marken først. Morten Hedegård startede med at kaste i øst og vest men den første han smed på pindende så Bashir Shah ikke. Derefter havde Morten problemer med stregen således at Glostrup fik 3 free hits. Aftab Ahmed fortsatte hvor han slap i går med at angribe kastningen og det gik især ud over Morten. Anfører Michael sat sig selv på og Aftab havde ikke tålmodighed og blev kastet ud på sit første forsøg på angreb. Der faldt mere ro over Glostrup, der søgte at finde hullerne til enerne. Det gav også problemer, idet Martin Jensen blev løbet ud på en misforståelse og senere Rasmus Kofoed på et indstik. Lejf Slebsager fik ram på anfører Peter Poulsen og det betød at ingen af Glostrups gærdespillere fik rigtig gang i scoringen, men at alle bidrog en lille smule. Hen mod slutningen kom Glen Larsen til og han overraskede med at slå 2 seksere i samme over så Glostrup endte med 144 på deres 40 overs.

Rasmus Nielsen grebet af keeper Carsten Pedersen
Hernings innings begyndte på den værst tænkelig måde med at Glen Hedevang blev fanget ben for på den første bold. Glostrup kastede på pindene og gjorde det svært for Herning. Kun Troels Thøgersen viste tænder som han plejer, men han nåede at blive kastet ud på 2 efterfølgende bolde før han gjorde for megen skade. Først blev han kastet på en free hit og igen på den næste rigtige bold. Michael Pedersen blev fremragende grebet ud i mid-wicket af en flyvende Peter Poulsen og det var som om det var begyndelsen på enden for Herning. Ingen blev hængende og Bashir Shah gjorde kål på midtegærdeorden med 5 gærder. Kun Cody Butler viste nogen modstand men det var ikke nok, da de sidste 4 gærder faldt på totalen 62.

I

Glen Larsen slår til 6
Skanderborg var kampen reduceret til 25 overs, altså ligesom en twenty-twenty kamp. Her sad Esbjerg på trumferne og de gik først til gærdet. Henrik Øre (42), Jakob Rubin (42) og Claus Hansen (35) alle bidrog med aggressive halvlege i Esbjergs 179 hvor de sidste gærder faldt i den sidste over. Kamran Mahmood var bedst for Skanderborg med 3 for 18.
Esbjerg fik lagt en dæmper på Skanderborg fra Starten da Peer Jensen og Javed slog til i deres første over og da den ene var Rizwan Mahmood var Esbjerg oven på. Kamran Mahmood (33) fik dog gang i scoringen sammen med Theo Cupido (18) men det var kun en stakkel frist. Ingen andre end Lars Thorsen (21*) blev hængende og Skanderborg var ude for 112.

Regnen var også i Kolding en overgang men det lykkedes at gennemføre kampen. Kolding valgte den kloge udvej og sendte Ishøj til gærdet. Afzal Virk (40) fik mere ud af det denne gang mens Adnan Elahi blev Luke Batemans eneste gevinst. Afzal blev støttet af A Akthar, mens anfører T Hussain overtog rollen som ankerman, men ingen af Ishøjs hale var i stand til at blive hængende. Men alligevel endte Ishøj på 179. Der var ingen tegn på at Kolding ville nå Ishøjs total da de tre første gærdespillere var ude for 33. Men Minik Pederen (35) og Luke Bateman (54*) fik Kolding på ret køl indtil Minik faldt ved 85. Herefter overtog Steffan Langholz (48*) rollen og de to fik Kolding hjem.

Hermed er Kolding på anden pladsen sammen med AB og Albertslund men Kolding har 2 kampe færre.

SE ALLE BILLEDER HERNING – GLOSTRUP HER

Troels Thøgersen kastes af H Malik men det var en free hit. Troels kastes også ud på den efterfølgende rigtige bold.
Back To Top