skip to Main Content

August måneds spiller Bobby Chawla har forladt Danmark

Svanholms anfører Bobby Chawla uddeler farvel-champagne efter sejren over KB


Han bliver svær at undvære i klubben

Svanholms anfører og holdets ”Godfather” Bobby Chawla er her på falderebet blev kåret til månedens spiller. Bobby har nemlig forladt Danmark foreløbigt det næste halve år for at være spillende træner i Australien. Muligvis skal han også have et civilt job indenfor finanssektoren. Foreløbigt er han linet op til tre jobsamtaler

Men først skal han repræsentere det danske landshold ved ICC World Cricket League-mesterskabet i Malaysia- han og de øvrige danske spillere tog i dag afsted til Malaysia.

Når vi har valgt Bobby som august måneds spiller, skyldes det to ting. For det første han været en fortræffelig anfører på det nykårede mesterhold Svanholm, hvor han nærmest har optrådt som en slags værge for mange af holdets temperamentsfulde spillere. For det andet har klubbens sympatiske spillers legspinnere gjort det svært for Svanholms modstandere i august måned, hvor han sammenlagt har taget 12 gærder for kun 100 points. Det har faktisk været sådan, at når Svanholm har haft behov for et gennembrud på modstandergærdesiden, så har han leveret det.

Det bliver interessant at følge Bobby`s færd i Australien- bare der var flere af de danske spillere, der ville rive et halvt eller helt år ud af kalenderen og tage til udlandet for at forbedre deres spil og cricketviden. Noget som Bobby Chawla nu igen springer ud i trods hans gode faste job som bankmand i Den Danske Bank.

Crickets hjemmeside og faste skribenter ønsker Bobby alt muligt held med hans nye foretagende. Vi glæder os til at høre godt nyt fra Hr. Chawla from over there.

Jørgen Jønsson

Back To Top