skip to Main Content

Mads Henriksen en for stor mundfuld for Horsens i drengefinalen

 

Svanholms drengemestre: Fra venstre: Noman Ahmed, Danish Azam, Saif Ahmed, Hassan Bashir, Hussein Bashir, Saud Munir, Said Alam (keeper), Aske Larsen, Paul Johnstone (træner), Azad Shah, Mads Henriksen (anfører), Jonas Henriksen.

Century og bedste kaster.

Svanholms Mads Henriksen var en for stor mundfuld for Horsens i årets drengefinale afholdt i dejligt efterårsvejr på en hurtig bane på Svanholm Park.

Jyderne var sidste sæsons positive indslag. De vandt deres første DM – drenge-DM. Sidste år fik de Mads Henriksen ud. Det gjorde de ikke i år. De var vel ikke engang tæt på og tabte kampen med 7 stående gærder.

Horsens battede i 40 overe og endte med 161 for 5 gærder. På papiret en pæn halvleg, men bolden trillede lystigt mod grænserne. Dog kun fem grænseslag blev det til sammenholdt med Svanholms senere 13 på lidt over halvdelen af de overe, som Horsens brugte.

Horsens halvleg blev domineret af den omhyggelige Lavanish Prem, som battede igennem og endte med 50 not out. Det var en forsigtig halvleg. Han foretrak at hente points i form af udenom på bolde i offsiden. En del af de bolde kunne han med bedre benarbejde og mere offensive lyster have ekspederet til adskilligt flere points end en udenom giver.

 

 

Shangeev Thas får en kant på Henriksens højtspringende bold.

Det var ikke meningen med de grænser, der er tegnet op i ungdomsrækkerne, at gærdespillerne bare skal stå og vente på udenomdommen i stedet for spille støddene. Det kan nu heller ikke betale sig. For en udenom giver kun et point – og Svanholm smed mange af dem – 31 og 5 fejlbolde, mens keeperen heller ikke var særlig vaks, så ekstrakontoen endte med 44 – eller næsthøjeste score. Med battet var Horsens lille Thibanish Prem imponerende. Han flyttede sig ikke for bl.a. Mads Henriksens kanonkugler og samlede 32 sammen og havde sammen med bror Lavanish en 3. gærdestand fra 78 til 147.

Horsens halvleg dog alt i alt en pæn drengehalvleg, der normalt ville være vindende. Kunne Horsens få bugt med Henriksen, skulle muligheden være der igen.

Mads Henriksens sekser, der bragte ham centuriet og sluttede kampen

Det kunne de ikke. De virkede, som havde de forregnet sig. Holdets formentlig bedste kaster Lavanish Prem skulle åbenbart keepe i første halvdel af Svanholms halvleg og derefter bytte med en anden. Der var bare det aber dabei, at Svanholm fra første færd gik helt anderledes offensivt til værks. Horsens havde to modstandergærder ude for 41 i ottende over, men så endte festen– stort set. Mads Henriksen bankede nærmest med selvfølgelighed, smuk stil og yderst kontrollerede slag i alt 104 not out ud – Svanholms passerende slag var en sekser fra Henriksen, som bragte ham på hans sluttotal. Horsens brændte således stort set inde med sit bedste kasterkort Lavanish Prem, der kun nåede at kaste to overe, førend Svanholm havde passeret med 163 for 3 gærder.

Fysisk var der også stor forskel på de to hold. Omkring halvdelen af Horsens hold lignede mere miniputter/lilleputter end drenge, mens Svanholm – trods et par spillere af lilleputalder – jævnt hen så ud som om forældrene havde givet dem kraftfoder i opvæksten.

Mads Henriksen “man of the match” i sin sidste optræden i drengerækkerne

AB`s keeper Joachm Skjødt – ex medlem af drengelandsholdet fra Schweiz – sikrer sig bolden, men ak og ve – den var udenom og KB vandt

 

Der var helt anderledes spænding i kampen om bronzen. Hasteindkaldte KB endte med at få de første medailler i mange år i ungdomsrækkerne ved at vinde med sølle et gærde over AB. Det vindende points på en udenom – bolden forinden havde nærmest snuset til overliggeren ifølge dommer Kentorp

AB indledte med 130. Klubbens store gærdetalent Annique Uddin så længe ud til at blive den kamps ”man of the match” med 48 – næstbedst Mr. Ekstra med 39.

KB`s Inshal Safdar skulle efter sigende på arbejde og skulle derfor skynde sig med sine overe. Men da han havde taget 3 gærder for 12 på 5 overe, kunne han pludselig godt blive lidt længere – og han endte med 6 for 14 på 8 overe– og det gjorde ham til den kamps ”man of the match”.

KB`s topscorer hedder ifølge regnskabsbogen Hassan Sydhavn – åbenbart for at skelne ham fra de mange andre ”hassaner” på det hold. I Sydhavnen spiller man også cricket i gårdene. Det inspirerer til at gå i KB. Hr. Sydhavns rigtige navn er dog Shazad, der lavede 26, mens søn af KB`s mangeårige l. holdsspiller M. Farooq med fornavnet Hassan lavede 21.

En skuffelse for AB, men klubben kan dog leve længe på sidste søndags junior-DM.

 

Horens sølvvindere – lidt skuffede over ikke at kunne gentage triumfen i 2011

Resultaterne fra drenge-DM d. 15. og 16. september på Svanholm Park:

Finale: Svanholm over Horsens med 7 gærder. Horsens 161/4 (Lavanish Prem 50 not out, Thibanish Prem 32, Mads Henriksen 2/9). Svanholm 163/3 (Mads Henriksen 104x).

Bronzekamp: KB over AB med 1 gærde. AB 130 (Annique Uddin 48, Inshal Safdar 6/14).KB 131/9 (Hassan Shazad 26, Hassan Farouqh 21, Annique Uddin 2/28, Benjamin Ahmed 2/37).

 

KBèrne var til gengæld glade for deres broncemedailler

Semifinaler:

Svanholm med 9 gærder over KB. KB 103 (Jonas Henriksen 3/7, Danish Azam 2/6, Noman Ahmed 2/20). Svanholm 104/1 (Saif Ahmed 43x, Mads Henriksen 26x)

Horsens med 98 points over AB. Horsens 166 (Lavanish Prem 41, Shangeev Thas 34, Mudabar Hussein 3/27, Annique Uddin 2/24). AB 68 (Annique Uddin 30, Shangev Thas 2/6, Rangevan 2/10, Abirahm Satkunaraja 2/18)

 

 

Alle holdene ved drenge-DM

 

 

Back To Top