skip to Main Content

Husum bedst i mudderbad

 

 

Sådan så ungerne ud under præmieoverrækkelsen

Omkring 120 mødre mødtes lørdag aften deres små sønner med forfærdelse, da de kom hjem fra miniput-DM i Fredericia.

 

Husums vindere

Ungerne var ganske simpelt plastret til med mudder. Nogen fra bæltestedet og nedad – dem der havde lavet glidende stopninger – over det hele.

Det hedder vist nok en seamers pitch

 

Det er vist uden overdrivelse, at vi kan fastslå, at aldrig i dansk crickets omkring 150 årige historie er ca. 25 kampe afviklet under forhold som under miniput-DM i Fredericia. Når man havde spillet en kamp på en ”pitch”, så måtte man flytte den til det næste græsstykke, idet det første græsstykke var mudret op. Man blev nødt til at kaste lange bolde, for ellers trillede de !!

Det er rart at komme hjem og vise sin første gevinst

Men de 16 hold gennemførte. Vejret tog nok mest på lederne og deres pæne fodtøj,, som står for udskiftning

Satte man sig på en stol sank den halvvejs i. Op til stævnet havde været regnfuldt og om aftenen og om formiddagen styrtede regnen ned. Stævnet måtte udsættes en time, mens regnen haglede ned.

Så gik ungerne i gang. Ind imellem friskede vejret op med nogle haglbyger, som tvang ungerne i ly. At Fredericias bane enten ikke er drænet – eller også er drænene ikke fungerende – gør det jo endnu værre. Pytterne rundt omkring var yderst effektive ”markspillere”.

De største pokaler i dansk cricket uddeles ved miniput-DM. Her to af spillerne fra Horsens B med deres bevis på, at de havde vunde B-rækken. Pokalen må nu ikke forlade Fredericia. Det ville også være svært at få den med i bilen hjem

 

Men spillet blev der. Alle kampe blev gennemført.

 

Her vendte man pitchen på tværs af den først benyttede

Der var en finale mellem to dygtige og kompetente miniputhold fra Husum og Horsens. Husum vandt det tætte opgør med 6 points. Overdommer Steffen Langgård fra Glostrup kunne glæde sig over de små spilleres standard.

Svanholm vandt en bronzekamp over AB, mens Horsens II vandt B-puljen.

Fredericias klubhus var proppet af børn, når regnen blev for voldsom

 

Således blev det alligevel ”jul” i Husum, der nok måtte rykke ud af elitedivsionen, men som har landets bedste yngste.

 

Fornuftigt dommerudstyr
Back To Top