skip to Main Content

Amjad Khan – ude i seks måneder

 

Fastbowlere er et udsat folkefærd.

Amjad Khan, Sussex, tidligere KB, Danmarks landshold og Englands ditto er ude af enhver form for cricket de næste seks måneder.

Siden d. 25. august, hvor han uden påviselig grund fik så alvorlige problemer med knæet, at han ikke kunne spille, har han ikke kunnet kaste en bold.

-Det er noget brusk i venstre knæ, der er problemer med. Kirurgen ville ikke gøre noget før 4 uger efter jeg ikke kunne spille længere – og nu har jeg været igennem en kikkertoperation, fortæller Amjad. Jeg er på krykker og må ikke støtte på benet. Jeg har fået at vide, at der går omkring seks måneder fra operationen, før jeg kan bevæge mig som før – d.vs. at jeg først kan begynde en egentlig kastetræning før omkring den egentlige sæsonstart og alle forberedende ture må jeg skrotte….

-Vi var ellers i Sussex på vej mod mod noget, vi troede kunne blive den bedste sæson nogensinde, fortæller Amjad. Vi lå som nr. 2 i den bedste række i countyturneringen (4 dages), vi var nr. 1 i vores gruppe i 40 overes turneringen og i semfinalen i 20/20 turneringen. Selvom Sussex havde indført et rotationsprincip mellem fastbowlerne, så der i begyndelsen af sæsonen var pauser, så vil man jo helst stille med bedste hold, når man er ved at nå til tops i diverse turneringer, så på tidspunktet, hvor mit knæ brød sammen havde jeg spillet 18 ud af 25 dage. Det var altså for meget, må man konstatere…

Og hvordan gik det så Sussex: -Ja efter jeg blev skadet, sagde Amjad med et slags forvredent smil endte det helt galt. Vi blev nr. 4-5 i countyturneringen og blev slået ud i de to andre turneringer.

Det var DCF`s ønske, at Amjad- som kastetræner – og Frederik Klokker – skulle arbejde indendørs med landsholdet i vinteren indtil landstræner Bret Mulder kommer til april. De første måneder bliver Amjads indsats i hvert fald kun siddende.

Han overvejer nu – når han om en måneds tid må køre bil igen – at leje en bil i firmaet “Lej et lig” , for som han sagde, “så passer bil og fører sammen”,

SN

 

Amjad fire uger efter knæoperationen, Han må ikke støtte på det opererede knæ.
Back To Top