skip to Main Content

DCF`s Level I kursus

Level I deltagerne

12 nye crickettrænere

 

I weekenden 24.-25. november afholdtes trænerkursus ECB Level-1 i Brøndby. 12 kursister fra i alt 7 klubber spredt over fra hele landet deltog – og alle 12 bestod. Tillykke til de nye trænere – og til deres klubber.

Instruktør på kurset var ICCEurope/ECBs David Gellers med assistance fra Jan Rasmussen og brødrene Hedegaard.

I weekenden 8.-9. december gennemføres i øvrigt ”eksamen” for 6 kandidater, som alle forsøger at opnå status som Level-2+ trænere. I samme weekend (og også under ledelse af Gellers) gennemføres i øvrigt et opfølgningsseminar for tidligere uddannede DCF-trænere samt et INTRO-trænerkursus for vores bedste U17/19 spillere.

 

Næste planlagte trænerkursus er et Level-2, som forventes op startet d. 2.-3. februar næste år med eksamen d. 12.-13. april. Invitation til klubberne inden jul.

Nikaa Quendrim, Aalborg, Said Alam, Svanholm, John Due og Santhos Selvakumar, Kerteminde, Mads Nyeng og Stig Hedevang, Herning, Ali Shah og Ali Abbas, Køge, Rasmus Kirkmand, og Mukkarram Hussein, Kolding og Jawad Ali, AB var blandt deltagerne til DCF`s Level I kursus, der afholdtes i weekenden d. 24. og 25. november 2012 i Idrættens Hus og Schneekloth-Hallen. David Gelling, England -yderst til venstre i bagest række og Lars Hedegård, DCF var instuktører.

Back To Top