skip to Main Content

Bobby Chawla har stor succes som spillende træner i Australien

 

 

Bobby Chawla har succes i Australien

Hans klub Elwood har vundet de sidste 4 ud af 5 kampe

Svanholms anfører og legspinner Bobby Chawla har nu fungeret et par måneder i sin rolle som spillende træner i hans nye klub Elwood i Australien.

Foreløbig har han haft stor succes med sit forehavende. Hans hold har vundet 4 ud af de 5 ørste kampe. I disse kampe har Bobby erobret 11 gærder og har scoret to halv- Century, så man kan roligt sige at den spillende træner er gået forrest.

Bobby Chawla udtaler til den Australsk avis, at han sidste sommer søgte på nettet på sit nye job, og at klubben lykkeligvis vendte tilbage til ham, og begge parter syntes at passe godt til hinanden, siger han.

“Der er en masse gode spillere her, der har brug for at blive styret ind i nogle faste træningsrammer, og det tiltaler mig, da det er en meget professionel og veltilpasset klub, og jeg føler selv, at jeg er på toppen af mit eget spil i øjeblikket” udtaler Bobby til avisen.

Han arbejder som bankmand i Elwood, samtidig med sit job som træner for klubben.

“Jeg er en stor tilhænger af disciplin og struktur i min omgang med cricketspillet, og i starten var nogle af spillerne lidt i tvivl hvad jeg stod for, men nu hvor vi ser resultater, er det blevet noget nemmere og forståligt mellem mig og spillerne” udtaler Bobby Chawla.

Det bliver spændende at følge Bobbys engagement i de kommende måneder. Hvem ved, hvis han kommer hjem til foråret, så har han formentlig en meget bedre og bredere viden og baggrund med i bagagen, som måske en dag gør ham til et godt bud på en ny dansk landstræner på længere sigt, når hans egen spillemæssige karriere er slut.

Jørgen Jønsson

Back To Top