skip to Main Content

Pigelejr

Den 17. og 18. november afholdte DCF pigelejr i Fredericia.

Der var 16 tilmeldte, men sygdom i Køge gav desværre et par afbud i sidste øjeblik og vi endte derfor med 13 deltagere i alderen 6 til 14 år. Fredericia stillede med 7 piger, Esbjerg 3, Nykøbing Mors 2 og Horsens 1.

Pigerne mødte friske og med store forventninger. Især de mindste, som for de flestes vedkommende aldrig før havde prøvet at sove ude/ være så længe væk fra mor og far på denne måde. Både piger og voksne blev udfordret, men alt i alt havde vi en rigtig god lejr med masser af leg og træning, hygge og socialt samvær. Alle var rigtig gode til at høre efter og til at tage sig af hinanden..

Lørdag blev der trænet i hallen fra kl. 10.30 til 16.30. Lars Hedegaard, Peter Østergaard og Kathrine stod for aktiviteterne, bl.a. cricketrundbold, non-stop og forskellige batøvelser.

Efter træningen blev pigerne overrasket med en tur i Dinos Legeland, hvor de sidste kræfter blev brugt på rutsjebaner, trampoliner, klatrevæg mm. Også her blev både voksne og børn udfordret, ikke mindst af hinanden. Santhitha (HC), Signe og Cecilie (ECV) brugte deres aldersidste kræfter på at ”smadre” et par drenge i fodbold – jeg skal love for at der blev gået til den med de voksende heppende på sidelinjen. Godt gået piger!

Efter Dinos stod den på aftensmad og hygge i klubhuset. Ristaffel, uuhhmm!

De 5 store piger fandt hurtigt samme og okkuperede ”kontoret”, som de gjorde til deres helt eget. Hver en centimeter var fyldt med liggeunderlag og tasker. Her blev der snakket drenge, lyttet til musik fnist og hylet op.


De mindre piger var helt færdige og fandt sig hurtigt til rette i deres soveposer foran en god film.

Efter filmen syntes de små (kun lidt opfordret af Anne og Line som havde natteavgten,) at de store skulle have en ordentlig gang pudetæv og overfaldt de store i det i forvejen helt fyldte kontor.

 

Efter en rask kamp var det godnat. Inden for et kvarter var der helt stille hos både store og små.

Lørdag var der igen træning og kampe i hallen ledet af Peter Østergaard med Line, Anne og Kristina (FC) og Charlotte P (ECV) som hjælpetrænere. Der blev varmet op med ståtrold, lavet lidt forskellige batøvelser og kastet efter ”slik”. Vi fik også spillet en kamp, men her var det rigtig svært at fastholde de mindste, selvom de store var super gode til at hjælpe og gøre det til en oplevelse for de små.

 

 

Efter 3 timer i hallen kunne hverken de små eller de store piger holde til mere og vi sluttede af med frokost i klubhuset inden afrejse.

Tak til alle pigerne for godt kammeratskab, hjælpsomhed og vilje til at alle skulle have det sjovt uanset cricketmæssig kunnen..

Tak til alle ledere både trænere og hjælpere i klubhuset. Håber I er med igen en anden gang – måske allerede i foråret?. De små piger rykker allerede for ”en tur til” og de store har jeg lovet en weekend med lidt større cricketmæssige udfordringer.

Back To Top