skip to Main Content

Vind dine penge 500 gange på dommedag

 

Billedet:Øverst Saif Ahmed, fra venstre Danish Azam, Toke Larsen, Mati Malik Hassan Bashir, Said Alam og Mads Henriksen

 

 

Så gode odds kunne dog ikke spilles på årets sidste stævne

 

En gamblingside tilbyder at give dig særdeles gode odds for at det bliver dommedag d. 21. december 2012. Det er der, hvor Mayakalenderen udløber og jorden derfor går under

Hvis du satser på, at dommedag rent faktisk indtræffer d. 21. december – og det sker !!!! får du pengene 500 gange igen !

Et godt tilbud. Man må gå ud fra, at pengene bliver udbetalt i det hinsides.

Firmaet kunne næsten have tilbudt samme odds for at AB`s juniorhold kunne vinde finalen i årets sidste turnering – Brøndby Cup for juniorer i Schneekloth-Hallen.

Svanholm var i stærkeste opstilling – AB uden sine førende, der var på træningsophold i Durham. Så finalen i årets Brøndbycup for juniorer blev en tam forestilling, hvor Mads Henriksen gjorde det lyst blandt AB`s gærdespillere. AB ude for 22, som Svanholm passerede på et par overe og dermed vandt sin egen turnering.

Stævnet havde deltagelse af 7 hold.

I gruppe A var Copenhagen med som et ”solohold” for første gang efter at have stillet et kombineret hold med KB udendørs. Holdet satte en bemærkelsesværdig rekord ved i løbet af Ishøjs 10 overes halvleg at levere 83 ekstra – stort set udenom alle sammen

Det gik bedre i de næste kampe.

-Vi har desværre kun hal en gang om ugen, fortæller klubbens formand Sheick og det er for lidt. Men bare vebnt – vi kommer efter det…..

Undgik sidstepladsen i puljen kunne debutanterne dog ikke. Svanholm I vandt puljen foran Køge, der ser ud til at kunne stille et kompetent juniorhold, Ishøj og Copenhagen, der holder til på Tingbjerg.

I pulje II var der nogle spændende kampe mellem Svanholm II og AB og KB, mens AB ikke havde så meget besvær med KB. AB vandt puljen foran KB og Svanholm II

Back To Top