skip to Main Content

DCF og Sports Academy Viborg afholdte pressemøde 28.december i Viborg Stadionhal

 

Dansk Cricket-Forbund og Sports Acadmy Viborg indgår akademiaftale

Dansk cricket forventer sig meget af det nye samarbejde

Dansk cricket indgår et nyt og spændende samarbejde med Sports Academy Viborg, som indebærer etableringen og udviklingen af et talentcenter i Viborg- et kraftcenter, der kan promovere cricketsporten i Danmark og give danske crickettalenter helt nye muligheder for at udvikle sig som eliteidrætsudøvere og som mennesker, hvor man samtidig får mulighed for en privat uddannelse, både skole-som erhvervsmæssig. Centret i Viborg bliver hjemsted for en række af eliteaktiviteter for ungdoms-og senioreliten, som bliver en del af Sports Academy Viborg. Dansk Crickets to store internationale profiler Frederik Klokker og Amjad Khan bliver tilknyttet talentprojektet som ambassadører og inspiratorer.

 

” Når Team Danmark ikke mere støtter den danske talentudvikling i cricket, må vi selv gøre noget. Vi har allerede fået vores nye elitecenter i Viborg helt færdigt, og har haft hele den danske ungdomselite til træning de sidste par dage. Vi har derfor besluttet, at gå helhjertet ind i dette projekt, hvor der også bliver tale om at vores seniorelite vil bruge disse faciliteter, fordi forholdene er i top, og at vi allerede har følt et meget fint samarbejde med Sports Academy Viborg”

Eventuelle henvendelser bedes rettet til Jørgen Jønsson koordinator I Dansk Cricket – Forbund (24604980) jjespedam@post.tele.dk

 

Nedenstående udklip fra Viborg Stift Folkeblad

Back To Top