skip to Main Content

Der var VM stemning på Skanderborgs anlæg i sommer

Anders Eggert klar til kastemaskinen

Lille vævre Anders Eggert parat til en gærdetur

 

Skanderborgs trup med forstærkning

Holdbillede af et “forstærket” Skanderborghold

 

 

Flere af VM-håndboldspillerne viste god cricketforståelse

Når det danske håndboldlandshold i denne uge går ind til de afgørende kampe ved VM i Spanien, er det med en speciel hilsen fra cricketspillerne i Skanderborg, som i sommer havde fornemt besøg af flere håndboldlandsholdsspillerne.

Skanderborg lagde nemlig bane og instruktør til en lille samling, hvor det skal være usagt, om Ulrik Wilbek havde planlagt.

Ved denne lejlighed fik især lille Anders Eggert vist sine evner ud i cricketspillets svære kunst.

Ikke kun som gærdespiller, men også som legskruekaster må Anders Eggert have store muligheder.

Hvor tit har vi ikke set ham fra en meget spids position udmanøvrere sine modstandere med denne perfekte legskrue-bold, som godt kunne være en konkurrent til Christian Pecks ditto på Skanderborgs crickethold.

Skanderborgs Cricketafdeling anført af veteranen Thomas Bratbøl ønsker alle VM-håndboldspillerne held og lykke med de sidste og afgørende kampe i Spanien, og som Thomas Bratbøl udtaler ” og så håber vi på at kunne udvide Skanderborgs crickettrup i 2013 med fx Anders Eggert og Lasse Boesen”

Jørgen Jønsson

Back To Top