skip to Main Content

KB i pokalfinale for første gang i 44 år

Udspillede totalt sidste års pokalvindere Svanholm i østsemifinale

DSC_0262 DSC_0271 DSC_0272 DSC_0274 DSC_0279 DSC_0281

Øverst: Svanholms åbner Basit Javed rager udenfor offpinden og to gærder er ude

Billede to. Når man ikke kan holde battet fra bolden, så kan man da i hvert fald straffe sig selv med et batslag på egen skulder som Mads Henriksen.

Billede tre. Når seks af holdkammeraterne er ude for 22 på 11 overe er det måske ikke det mest velovervejede at kaste sig ud i en umulig treer som Waqasali Yasin her har gjort.

Billede fire: Når man præsterer en sådan afstand mellem ben og bat, så går det for

Billede fem: R.Khan ligesom de andre – grebet bag gærdet.

Billede seks. Da KB kom ind fik piben en anden lyd. N. Mughal sender T. Singhs spinner til grænsen

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Den megen snak om at afskaffe pokalturneringen med forty/40 formatet til fordel for en twenty/20 turnering var sådan set illusorisk, da den ene af semifinalerne mellem KB og Svanholm blev spillet.

Her skulle man i højere grad tale om behovet for et twentyone/10 format, for sidste års pokalvindere Svanholm var kun i stand til at batte i 21 overe og KB passerede på 9.4 overe.

Dermed er KB i en pokalfinale – mod og i Skanderborg Kristi Himmelfartsdag torsdag d. 9. maj.

Det er første gang i 44 år KB er i en pokalfinale – sidste gang i 1969, så det fejrede de med at give frokost til alle –det var nu mest ment som undskyldning for at klubben nok engang havde lavet farce ud af sin banesituation (se nedenfor) – så noget fik svanholmerne da med hjem fra af den kamp.

Svanholms gærdespillere med et benarbejde, der i bedste fald var halvhjertet – ofte ikke eksisterende – var hjælpeløse mod en gang glimrende åbningskastning fra F. Shazad (4 gærder for 7 på 4 overe) og M. Farooq ( 1 gærde for 12 på 5 overe). Ondt blev til lige så ondt, da Yassir Iqbal (3/21 på 6 overe) kom til. Svanholm havde mistet 7 gærder for 22 efter 11 overe. Lidt lystig hitning fra Sair Anjum (23) og R. Khan (24) fik blot Svanholms halvleg fra at gå fra det katastrofale til det pinlige og ende med 75.

På nær een gærdespiller, der blev grebet foran gærdet, blev Svanholms 6 første grebet på kanter bag gærdet af keeper (R. Tabassum 4 greb i alt) eller slip. KB`s kastere virkede totalt uspillelige for Svanholm. Konstant god længde svingende lidt ud fra offpinden. Er man under disse omstændigheder ikke i stand til at præstere et helhjertet benarbejde, udvise tålmod og spillehbolden tæt til kroppen, ja så går det som det gik.

Mens pitchen, mens Svanholm battede, forekom belagt med alskens farer, virkede den som en motorvej, da KB kom ind. KBèrne blev mødt med varierende længde og retning og havde samtidig to gærdespillere (Zishan Shah 38x) og N. Mughal (33x) , der helhjertet var i stand til at kontakte bolden med andet end kanten af battet. KB passerede Svanholms 75 på under 10 overe uden gærdetab.

For Gud ved hvilken gang blev KB`s cricketspillere mishandlet af de ansvarlige banefolk i KB. For det første er det absurd, at KB`s græstæppe først måtte betrædes i den forgangne weekend. For det andet sørgede man da så lige for, at det alligevel ikke blev betrådt, idet man satte vanding i gang om natten, således at pitcharealet var oversvømmet og ubrugeligt om morgenen, da cricketspillerne kom ud. Kampen blev flyttet til Svanholm Park, men det viste sig altså ikke at være nogen bagdel for KB.

SN

Back To Top