skip to Main Content

Boligforeningerne har fået øjnene op for cricket

Køge Kricket Klub har startet et stort projekt med at opsøge socialt belastet boligområder og tilbyde cricketaktiviteter lokalt i områderne. Projektet har fået en god start med stor opmærksomhed fra den lokale presse og stor opbakning fra boligområderne.

I kan blandt andet læse om projektet på DABs hjemmeside http://dabbolig.dk/default.aspx?func=article.view&id=1195696

Køge Kricket Klub er blevet udpeget som “fyrtårns” klub af Dansk Cricket-Forbund, så andre klubber kan få glæde af klubbens erfaringer med cricket i boligområderne. Titlen som fyrtårnsklub betyder at klubben vil modtage ekstra støtte fra forbundets konsulenter, til gengæld skal klubben dele de erfaringer klubben får med projektet med de øvrige klubber. Målet er at inspirere klubberne til lignende projekter i deres områder.

Back To Top