skip to Main Content

Vind et cricket bat

Deltag i konkurrencen om et cricket bat. Hjælp os med at finde et godt navn til en ny hurtig form for cricket. I lilleput B rækken har Dansk cricket afprøvet en ny form for cricket, hvor hvert hold batter 10 over. Det går stærkt og hele kampen kan spilles på en time. Det nye spil skal have et navn og vi har brug for hjælp til at finde det bedste.

Reglerne:

Find på et godt navn til den nye form for cricket.

Ordet “cricket” skal helst indgå i navnet. (Vær gerne opfindsomme, måske skal “cricket” staves på en anden måde for at det bliver perfekt)

Skriv dit forslag på forbundets facebook væg eller send det til mig@cricket.dk

Konkurrencen løber frem til den 10. juni, hvor der kåres en vinder.

Præmien er et ungdomsbat i størrelse 1-6, så det passer i størrelse til vinderen.

 

Vilkår: Dansk Cricket Forbund udpeger en vinder og forbundets afgørelse er endelig. Forbundet forbeholder sig ret til at bruge de indsendte forslag. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen får direkte besked.

Back To Top