skip to Main Content

Flot overbevisende sejr over Holland-Nord

Aftab Ahmed spillede en strålende og offensiv halvleg
Aftab Ahmed spillede en strålende og offensiv halvleg

Aftab Ahmed den store spiller med 67 not out

Det danske landshold viste overbevisende spil mod Holland-Nord i semifinalen i den internationale Twenty20-turnering, og vandt en sikker sejr på 7 stående gærder.

Kampens store spiller var den danske hårdtslående Aftab Ahmed fra Glostrup, der scorede 67 not-out.

Den danske anfører Michael Pedersen vandt lodtrækningen og sendte hollænderne til gærdet først. Det viste sig at være en meget fin disposition, hvor den danske kastning og markspil havde fuld kontrol over tingene-især Bashir Shah var ustyrlig og tog 3 gærder for kun 15 points. Det hollandske hold, som i deres foregående kampe havde vist gærdespil af høj klasse, var stort set ude af stand til af få etableret en gærdestand, der kunne give dem en bedre ballast til en vanlig halvleg. Hollænderne var ude med hele holdet i over nummer 18 med 106 points.

Bashir Shah bowlede strålende mod Holland-Nord
Bashir Shah bowlede strålende mod Holland-Nord

Den lave score kunne ligne en svær pitch, men efter de første 10 overs havde det danske hold 64 for 3 – stadigvæk med Aftab inde med det store spillehumør, så situationen virkede under kontrol-det resulterede da også i, at vi passerede den hollandske score i over nummer 15, med 7 gærder i behold. Aftab Ahmed var som nævnt den store spiller og brugte kun 40 bolde til sine 67 points. Den danskfødte Cristo Botma, der kommer fra Sydafrika lavede vigtige 25 not out til sidst, og fik dermed vist, at han kan tilføre noget til den danske gærdeside.

Det danske hold har chance for revanche i eftermiddagens finale

Når det danske hold i eftermiddag møder Holand-Syd i finalen, står der revanche på programmet. Der er ingen tvivl om, at det drejer sig om at få Frederik Klokkers tidligere holdkammerat i Excelsior S.J. Myburgh hurtigt, han har lavet et masse points hidtil i denne turnering.

Vi vender tilbage senere med nyt fra finalen, som bliver spillet i dag kl. 14.00.

Jørgen Jønsson

Back To Top