skip to Main Content

Skal jeres klub holde lejr i efterårsferien

Overgangen fra udendørssæsonen til indendørscricket er en god lejlighed til at afholde en træningslejr for ungdomsspillere og efterårsferien i Uge 42 passer perfekt til formålet. Dansk Cricket-forbund har udarbejdet et koncept for lejre som gør det nemt at komme i gang. Forbundet yder økonomisk støtte til de lejre, som passer ind i konceptets rammer. Kort fortalt skal lejren have mindst 15 deltagere gerne fra forskellige klubber. Lejren skal vare mindst 3 dage med 6 timers aktivitet hver dag. Det er således ikke et krav at der skal være overnatning eller mad på lejren. I kan læse mere i beskrivelsen af lejrkonceptet.

DCF håber at rigtig mange klubber vil tage konceptet til sig og være med til at give de unge cricketspillere en god oplevelse.

Spilcricket lejrkoncept 

Back To Top