skip to Main Content

Hvad spiller musene på, når de erstatter en kat ?

 

 

1458512_10202074332557371_373346727_a

KBs vindere

KB vandt stor præmietung turnering i perfekte haller i Albertslund

  DSC_0495

KBs anfører Zishan Shah modtager vinderpokalen

Når katten er ude spiller musene på bordet, lyder et gammel dansk ordsprog. I tilfældet med Albertslunds indendørsstævne over to haller i to dage for de københavnske seniorspillere ville det vel mere rigtigt, at skrive at det var musene (landsholdspillerne i Dubai), der var ude,  så det oprindelige ordsprog er ubrugeligt, da vi  ikke ved, hvem der skal træde i stedet for mus og katte i det gamle mundheld.

DSC_0479

Som det ses var der ikke mangel på præmier

Men i hvert fald – seks københavnske klubber spillede i Albertslund om lørdagen alle mod alle i den indledende turnering, der havde til formål at finde deltagerne i semifinaler og finaler om søndagen. De blev til, at nr. 1 i den indledende: ubesejrede Svanholm mødte fireren Nørrebro i den ene semifinale og toeren Ishøj spillede mod treeren KB i den anden.

Det endte med en finale mellem KB og Svanholm, der vandtes af førstnævnte med ca.145-120.

DSC_0459

En KBer i problemer mod Ishøj

Formand Kentorp roste Albertslund for initiativet til turneringen, som var særdeles velarrangeret i de dejlige to haller og der var masser af præmier – et sæt gode handsker til ” man of the match ” i hver af de 18 kampe og nogle kæmpepokaler, som fylder præmieskabene – hvis de kan komme ind.

DSC_0455

Turneringen bød på en nyskabelse – måske er det første gang i crickethistorien i hele verden ??? Dommeren var både speaker og dommer på en gang. Her er det Saad Ahmed, der speaker, mens han dømmer en spiller løbet ud

 

Back To Top