skip to Main Content

Stormdrama i Hvidovre

foto 2Hvidovre kan sige om sit anlæg: Der var engang

Aviser sælges på død, ulykker, drama og genoprejsning, så vi tænkte her på redaktionen, at noget sådant også lige er noget for os. Så nedenfor præsenterer vi de billeder, vi har fået fra Hvidovres Irfan Ali, hvor man kan se, hvordan Hvidovres anlæg på Enghøjskolen så ud efter de to storme – det er efter sigende stormen Allan, der har været mest effektiv – sent i 2013.

Men ud af asken skulle der jo gerne komme noget nyt og godt, så Irfan er igang med Hvidovre kommune for at få dem til at rejse et nyt anlæg, og det er måske ikke så tosset da det gamle havde set bedre dage.

Irfan fortæller iøvrigt, at der er kommet ny optimisme i den i de snere år ikke alt for sprudlende cricketklub.

foto 5

Vi kan nu stille to seniorhold, fortæller han og det ligger mig virkelig stærkt på sinde, at vi skaber nogle ungdomshold. Det ville ikke være noget problem at få unge medlemmer herude, problemet er først og fremmest at skafe ledere og trænere med den medlemsskare vi har, der er præget af skiftende arbejdstider, så folk vil nødig binde sig til noget. Men det skal lykkes, siger Irfan, der har en fortid i bla. Nørrebro og som iøvrigt er bror til Rashid Ali og er DCF-træner og grebet af den hellige ild. Så hvorfor skulle han ikke også skaffe ungdom til Hvidovre.

SN

foto 3

 

 

 

 

Back To Top