skip to Main Content

Super over afgjorde dramatisk semifinale ved inde-SM for seniorer

DSC_0037 (2)

Vinderne : Øverst fra venstre: Mads Henriksen, Amjad Khan, Basit Shah. Nederst Saad Ahmed, Taha Ahmed, Tarandit Singh (Monty)

 

Svanholm vandt Inde-SM for seniorer

Deltagerne fra landholdsstruppen kunne nok have tænkt sig en anden spilletid end søndag eftermiddag i Schneekloth-Hallen  til Inde-SM for seniorer , for de havde i to dage drønet rundt til en masse fysisk træning under en todages landholdssamling. Men her gjaldt ingen kære mor , så tre af slagsen fra KB og tre fra Svanholm optrådte.

Efter gevinster til Ishøj for to år siden, KB sidste år vendte Svanholm tilbage til indehaver af titlen”Vinder af sjællandsmesterskabet indendørs for seniorer”.

Det var ikke kampene med de senere vinder Svanholm, der var ophidsende, men derimod semifinalen mellem nr 2 og 3  i den indledende turnering Ishøj og KB.

Efter KBs solide start mellem Yasir Iqbal og Zishan Shah forsvandt bl.a. agtede navne som Hamid Shah og Naweed Mughal for ingen penge, men en stor sidstegærdestand mellem Zishan Shah og Junaid Khusdil bragte holdet på sluttotalen 135, der er konkurrencedygtig, men ikke umiddelbart vindende.

Ishøj så ud til at cykle på plads, da holdet kun skulle lave 7 i sidste over for at vinde, men på femtesidste bold  blev sidste gærdet løbet ud, da scorerne var lige.

Hvad så ?? Begge hold havde mistet lige mange gærder og efter konference mellem turneringsledelsen  og dommerne brødrene Shazad og Aftab Ahmed fra Glostrup (der havde lovet mindst to dages karantæne udendørs, hvis nogen ikke opførte sig ordentligt- så kan de lære det) blev der dekreteret ”super over”.

En sådan består af een normal over, een kaster afleverer alle bolde og højst to gærdespillere må gå – hvis de gør det, er holdet færdig. Det er første gang, det er prøvet indendørs – og formentlig er det kun anvendt  en gang udendørs, hvor det blev brugt i en oprykningskamp  i 2. divison øst på Kløvermarken sidste år, da dommer Glenn Larsen tryllede muligheden frem , da begge hold stod lige efter at alle mand var ude.

KB scorede i sin superover kun 12 efter at Yassir Iqbal til alles overraskelse ikke scorede på de første tre bolde.

Af uransagelige grunde valgte KB at lade en spinner Hamid Shah aflevere KBs over. Spinnere har det svært indendørs, så det må siges at være en satsning, selvom Shan havde været den billigste i den ”rigtige kamp”.  Shah blev hamret til to seksere af Waqas Hafeez  fra Ishøj og efter en treer fra samme spiller var det bal ovre

DSC_0034

Nr. to Ishøj Øverst fra venstre:; Abid Sana, Zaheer Akhtar, Iqrar Ul-Haq, Nederst: Adeel Akhtar, Ali Akhtar, Waqas Hafeez

 

Den anden semifinale  mellem vinderne af den indledende turnering Svanholm  I og det bedste hold fra pulje B og C Svanholm II blev en tam omgang med Svanholm I som vinder, selvom åbnerne Singh og Amjad Khan gik for ingen penge hos etterne. Det var bare en lejlighed for  Saad Ahmed  til at dominere med 39.

Finalen mellem Svanholm og Ishøj blev domineret af Svanholms Mads Henriksen, der tog fire gærder ud af Ishøjs total på 111. Det plejer ikke at være nok, og det var det heller ikke. Svanholm passerede på 8 overe for tabet af to gærder. Ex testspiller Amjad Khan og træner i Svanholm anno 2014 åbnede i et spil,  han skal mange år tilbage for at have prøvet (den gang i KB), men han var ikke bleg for at hamre to seksere fremover  For meget for den nye bold, der måtte udskiftes.

DSC_0031

Ishøj-spilleren har betragtelig afsand mellem bat og ben. Ikke undrligt, når Amjad Khan tyrer ned og gærdespilleren r uden skinner

 

Og dermed sluttede årets indendørsturnering uden at glostrupbrødrene Ahmed havde gjort alvor af at indberette nogen !!

Resultaterne:

Semifinaler:

Svanholm I 1 147/4  ( Saad Ahmed 39x,) over. Svanholm II 66 ( Saif Ahmed 21x, Tarandit Singh 3/22)

KB  135 ( Zishan Shah 40x, Junaid Khusdil  37) spillede ufgjort mod Ishøj 135 (Waqas Hafeez 31 ) . Ishøj vandt superoveren.

Finale: Svanholm I  112/2 (Amjad Khan 25x, Saad Ahmed 22x,  Tarandit Singh 21x) over Ishøj 111 (Zaheer Akhtar 22, Mads Henriksen 4/20)

 

S

Resultaterne:

Semifinaler:

Svanholm I 1 147/4  ( Saad Ahmed 39x,) over. Svanholm II 66 ( Saif Ahmed 21x, Tarandit Singh 3/22)

KB  135 ( Zishan Shah 40x, Junaid Khusdil  37) spillede ufgjort mod Ishøj 135 (Waqas Hafeez 31 ) . Ishøj vandt superoveren.

Finale: Svanholm I  112/2 (Amjad Khan 25x, Saad Ahmed 22x,  Tarandit Singh 21x) over Ishøj 111 (Zaheer Akhtar 22, Mads Henriksen 4/20)

 

DSC_0029

Yassir Iqbl, KB ondriver smukt

 

Back To Top