skip to Main Content

Ny sejr til Skanderborg i det gode forårsvejr

I det gode forårsvejr tog Skanderborg imod Esbjerg i T20 turneringen serie 1. Kampen var blevet udsat en time, men det var ikke blevet opdateret på nettet, og derfor var flere ankommet for tidligt for kampen.

Skanderborg vandt lodtrækningen og gik til gærdet først. Søren Kirk forsøgte at forcere fra starten og blev hurtigt grebet på grænsen. Rizwan og Anders løftede totalen til 50, da Rizwan blev løbet ud på en direkte indstik. Anders blev mere og mere aggressiv og sammen med Fr. Klokker nåede holdet 100, før Frederik blev grebet på en skier. Anders nåede 44 points, før han selv blev ofret på en håbløs løb. Det gav anledning til Skanderborgs nye udlænding Richard Shylock fra New Zealand kom til gærdet. Richard er mere kaster end gærdespiller, men han slår hårdt til bolden og det viste han i glimt før han blev grebet i de sidste overs. Skanderborg endte på 146 på deres 20 overs.

Esbjergs fik ikke nogen ønske start med at tabe et par hurtige gærder, men Jamal og Kasper Rubin fik en god stand i gang, og var det ikke for Rizwans gode greb, var der fare for at Esbjerg kunne true Skanderborgs total. Kasper Rubin fortsatte sit gode spil, men det kneb med partnere. Esbjerg kom bagefter i scoringshastighed og takket være to sekser på de to sidste bolde tabte Esbjerg kun med 25 points. Skanderborg brugte mange kastere – hele 8 fik lov og det gav Esbjerg nogle nemme bolde. Shylock viste dog på en nedsat tilløb, at han bliver et problem for gærdespillerne i den ordinære turnering.

T20SKBESB31
Kasper Rubin viser T20 teknikken men kun for et point.

 

T20SKBESB32
Claus Riis slår 6 på den sidste bold

 

T20SKBESB34
Magnus Kristensen bliver stokket ud af Fr.Klokker

 

T20SKBESB29
Daniel Klitgaard gribes af Fr.Klokker

 

T20SKBESB27
Sharif Burhani løbes ud

 

T20SKBESB25
A Jamal gribes af Rizwan Mahmood

 

T20SKBESB23
Jamal slår Morten Kristensen til 6

 

T20SKBESB22
Jonas Slumstrup kaster

 

T20SKBESB20
Morten Pedersen gribes af Rizwan Mahmood uden at score

 

T20SKBESB18
Anthony Horgan var aggressiv, men gribes af Aqeel Amjad.

 

T20SKBESB16
Anthony Horgan var aggressiv

 

T20SKBESB14
Richard Shylock c M Kristensen k. S Burhani

 

T20SKBESB13
Anders Bülow løbet ud på en håbløs…….

 

T20SKBESB11
Fr. Klokker slår til 6

 

T20SKBESB09
Fr. Klokker tabes på grænsen

 

T20SKBESB08
Rizwan løbes ud

 

T20SKBESB06
Anders Bülow slår til 6 ved at bruge håndleddene

 

T20SKBESB04
Endnu en sekser

 

T20SKBESB03
Rizwan slipper med skrækken…..

 

T20SKBESB01
Søren Kirk kommer til kort…..

 

Back To Top