skip to Main Content

T-20 finale østpå udsat, da Frankensteins monster var afbilledet på KBs kunstgræspitch

 

 Og mens vi er i den genre: Aktuarstudernde powerwrestler stillede op for Glostrup

KB og Svanholm ubesejrede østpå

 DSC_0130

Glostrupspiller vil ikke ligne Frankenstens monster og går i dækning mod Svanholms Amjad Khan

Der er to ubesejrede hold i  den bedte østlige T 20 serie, nemlig KB og Svanholm.

De skulle have afgjort deres mellemværende 1. påskedag på KB, men en græsslåmaskine havde trakteret KBs pitch, så den ifølge KB-formand John Møller med sin ” sømforsøgte” reparation lignede Frankensteins monster.

Og hvorfor kunne kampen så ikke flyttes til Svanholm Park, der var ledig – ja se det må man spørge KB om.

DSC_0167

Ali Akhtar,  solid keeper i Ishøj, har sluppet tøjlerne op til dene sæson vidende, at han skal være nøglespiller. Var yderst effektiv i påsken – 43 mod Nørrebro

Påskens kampe i østserien, der endte med   Nørrebro og Ishøj som sidst og næstsidst og tredieplads til Glostrup, bød på godt vejr, langhårede bløde baner, så scorer som man ser i international cricket blev det ikke til.

Nørrebro (34) tabte til Glostrup (111/8). Evigunge Glenn Larsen er stået op af vinterhiet og kan kaste sine venstrehåndsspinnere i søvne ( 3/11). Langt tættere var det, da Nørrebro tabte til Ishøj i sidste over  (106-105).

Glostrups gærdeside blev godt hjulpet i sine  kampe af Afzal Virk (ex Ishøj) med en gange 50 og af  Shezad Ahmed, der sad over hele sidste sæson, fordi han havde spillet indendørsfodbold og pådraget sig en benskade. Mod Ishøj (Glostrup 97/6, Ishøj 96/5) lavede han 48 og mod Svanholm  27.

DSC_0119

Textbook-drive af en Glostrup-spiller, men uden kontakt

Lokalopgøret  Glostrup-Svanholm, der vandtes af Svanholm, der med sine 85/5 på 17 over passerede Glostrups 84/5 Den til Svanholm tilbagevendte Hamid Shah ramte bolden klokkerent under sine 44 på 47 bilde .

Glostrup bød i øvrigt under en af sine påskekampe på et vist ikke særligt serøst ment  come back af Mikkel Sørensen, der i særklasse er et af de største talenter, forbundet kan skrive på tabslisten. Han fortalte  skribenten, at han var begyndt at læse til aktuar og var mødt frem på universitetet med et kæmpestort blåt øje. Nåh er du gået ind i en dør, spurgte læreren. Nej, det har jeg  fået, fordi jeg er professionel  NMA-kæmper (også kaldet Ultimate Figthing). Det er den bokse/brydeform hvor kombattanterne ligger inde i et bur og bliver ved indtil en af dem giver op (eller dommeren griber ind , når han skønner at fighteren ikke kan forsvare sig selv).

DSC_0156

Glostrups Paul Johnstone har formentlig ikke lært i Australien, at man skal slippe battet med højre hånd, når man laver et stød. Her mod Ishøjs kaster Qasir Rana

Så altså- en professionel MMA-kæmper, der spiller cricket og læser til aktuar, mon ikke det er første gang i verdenshistorien.

I serie 2 øst vandt Svanholm II i en spændende dyst ude over AB, der måtte s sine  139 for 7 (Jawad Ali 39) passeret i sidst over af Svanholm, der havde et uvejr med i form af Bobby Malik ( 40 på 27 bolde).

 

 

Vi spår AB en god sæson, når holdets new zealandske spillende træner dukker op i denne uge. Den pågældende har spillet en enkelt ODI kamp for sit hjemland og det lover ikke godt for modstanderne, Især ikke, hvis han kan få udløst noget af det potentiale, der ligger i de unge ABere..

Albertslund vandt over KB II – og det er sådan set, hvad vi har fået at vide indtil nu.

DSC_0147

Tarandit Singh, Svanholm havde misforstået det med T 20. TRoede at det var T5 og gokkede løs på anden bold og servede en damegriber.

Back To Top