skip to Main Content

Herning kunne ikke presse Svanholm, mens Klokker klarede sagen for Skanderborg i Husum

DSC_0197

Svanholms juniorspiller Mads Henriksen på vej ud efter sine flotte 63 mod Herning

Svanholms Mads Henriksen viste gærdespil af høj klasse mod Herning

Der var sjældne gæster på Svanholm Park, da Svanholm viste overbevisende spil ved at besejre Herning med 7 stående gærder.

Således et gensyn med  landsholdets gamle fysioterapeut Lise Wange Thomsen- hun nåede at have konsultation af næsten hele cricketfamilien Henriksen (Mads, Jonas og fader Søren) som alle nød godt af hendes ekspertise. Men endnu mere eksotisk var det, at der også var besøg fra Uganda, hvor en af de ansatte i forbundet  -og landsholdsspiller –  fortalte  om landets cricketforhold . Som han sagde – det er som at komme til en hel anden verden her- ikke bare crickets forhold, men i al almindelighed.

DSC_0169

Vor gæst fra Uganda undrede sig sikkert mere over os end vi over ham

Selve kampen startede med Herning ved gærdet, som hurtigt kom under pres mod den meget kompetente konstellation Amjad Khan og Basit Javed. Herning havde forholdsvis hurtigt mistet 3 gærder for 21 points. Det er tydeligt at se, at Basit Javed virkelig er ved at finde formen, ser mere ”fit” ud. Han har vist ogå smidt er par kilo, som gør ham væsentlig farligere og mere konstant.

 

Amjad Khan bowlede, som man forventer, på visse tidspunkter med en fart som modstanderen ikke er vant til – bevidste korte bolde fulgt op med yorkers, som gør det meget svært for modstanderne af få gærdespillet til at fungere. Basit blev bedste kaster med 3 for 16 på sine 7 overs. Herning scorede respektable 140 for alle med Lars Hedegaard som topscorer med 36. Lars kunne som godt gøre sig på landsholdet endnu som gærdespiller, men spørgsmålet ville nok være om bentøjet ville kunne følge trop.

 

Svanholm åbnede med successpilleren fra landsholdets kampe mod Guernsey Zameer Khan, og selv om Zameer nåede at diske op med et par gode drives, var det ikke hans dag, blev grebet i et cutforsøg Khan har en tendens til ikke at få nok løfteti sit bat tilstrækkeligt, når han skal cutte, hvilket gør at han ikke ordentligt får træf på bolden ovenfra og ned. Til gengæld fik vi en fremragende 3.gærdestand mellem Mads Henriksen og Hamid Shah, som begge diverterede med flotte teknisk korrekte stød, der nærmest får en til at tænke på gærdespil i renkultur. Gærdestanden lød på 79, inden Mads blev grebet ud af Jacob Larsen. Hamid Shah kørte sejren sikkert hjem sammen med Taha Ahmed.

Både Mads Henriksen(63), som spillede meget frigjort og offensivt, og Hamid Shah (41+) viste som nævnt gærdespil af høj klasse, og hvis landsholdet får et afbud på gærdesiden, kan man roligt anbefale Mads Henriksen som et godt bud. Svanholm passerede i over nummer 29.  Lejf Slebsager, Troels Thøgersen og Jacob Larsen tog alle 1 gærde.

Herning spiller i morgen mod KB på Peter Bangsvej kl. 10.00.

Jørgen Jønsson

Klokker og Anders Bülow i vigør

Husum har en af Danmarks bedste baner hvis ikke den bedste. Kortklippet, jævn og hurtig især med det gode vejr som dagens kamp blev vidne til. For en gangs skyld var der slet ikke gang i de mange vindmøller rundt omkring. Husum vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Åbningen for Husum blev ikke den store succes da begge faldt i løbet af den første time men brødrene Müller (Hauke 40 og Gerrit 38) hævede i en  3. gærdestand fra  27 til 112 efter 27 overe. Da begge faldt huritgt efter hinanden og Renald Buss ikke fik noget gik Husums i stå. De unge Wiese brødre samt Jürgen Krüger fik løftet Hsum til deres slut total på 174/9 efter alle overs. På andre baner ville det være en god total at forsvare men på Husums hurtige banen skal man mindst have 250. Anders Bülov er blevet akklimatiseret til danske forhold efter sit Australiens ophold og  noterede sig for smukke 2/17 på 8 overe mens Christian Peck med sit legspin fik 3 gærder for 29.

Skanderborg fik ikke nogen ønskestart da Anders Bülow blev fanget ben for men Fr. Klokker holdt sammen på gærdesiden hvor han straffede kontant alle de korte bolde fra Husum kasterne. Michael Pedersen blev heller ikke så længe og Rizwan Mahmood kiggede længe på sit nye bat da han blev grebet uden at score men Frederik fik tavlen til at rulle imens. Carsten Pedersen lavede 20 på 30 bolde før hans pinde fløj til alle sider men det var Søren Kirk der holdt fast indtil Skanderborg passerede på 36 overs.

HUSSKA15
Hauke Müller stokkes ud af Fr. Klokker på Christian Pecks kastning

 

 

Var det 5 eller 10 drops

Vi forhørte os hos en dommer og en koldingspiller, der uafhængigt af hinanden mente, at Kolding havde ti drops mod Taastrup. En spiller, der er nærmere ledelsen i Kolding mente, at der kun var tale om 5 oplagte, men selv det er jo en slat.

Kolding sparede  Kent Jensen til kampen søndag mod AB og de øvrige leverede bolde – og drops – så Taastrup kunne lave sin hidtil højeste score – 157 – heraf  bragte en sidstegærdestand melllem  W. Abdul (40  not out) og S. Ahmed (20)  holdet fra 103 til  157 på 48 overe.

Koldings første gærde faldt først ved 129  efter at V. Kumar (48) og Martin Pedersen (59 not out ) havde fornøjet sig med Taastrups meget personvarierede kasteangreb ( 8 mand svingede armen stort set forgæves) og Kolding passerede for tabet af et gærde på 37 overe. Taastrups kasteangreb er nok personvarieret, men ellers er det småt med variationer. Vi kan have overset noget, men de smed da vist alle sammen noget lidet testende  slowmedium dernedaf.

HUSSKA01
F Kleissl c RR Sherlock b A Bülow – Sherlock var placeret i third mand

 

HUSSKA04
4 til Lars F Boldt

 

HUSSKA06
LF Boldt c K Mahmood b A Amjad

 

HUSSKA08
Hauke Müller 4

 

HUSSKA10
Hauke Müller 6, hvor Hauke i år har den specielle trøje med 50 (år) på ryggen

 

HUSSKA12
Husum Fan Klub – En kedede sig i pausen så han streakede over banen…….

 

HUSSKA14
Gerrit Müller

 

HUSSKA19
G Müller lbw b RR Sherlock

 

HUSSKA13
Hauke Müller

 

HUSSKA21
Jürg Krüger slår pludselig løs til 4

 

HUSSKA23
J Krüger*+ run out(RR Sherlock) – manglende kommunikation under 2. løb

 

HUSSKA24
sN khail c S Kirk b C Peck 0

 

HUSSKA28
J Wiese c C Pedersen b A Bülow

 

HUSSKA26
Jannick Wiese 4

 

HUSSKA30
F Gerckens b RR Sherlock

 

HUSSKA32
Kort bold ekspederet til 4 af Fr. Klokker

 

HUSSKA36a
A Bülow lbw b LF Boldt

 

HUSSKA34
A Bülow 4

 

HUSSKA41
Gerrit Müller “Så tæt var den på gærdet”

 

HUSSKA39
Fr. Klokker 4

 

HUSSKA42
M Pedersen* c H Müller b G Müller

 

HUSSKA44
R Mahmood c J Wiese b R Buss

 

HUSSKA49
Kasteren får fingrene på bolden inden den rammer gærdet men ikke slåeren var inde……

 

HUSSKA52
C Pedersen b F Kleissl

 

HUSSKA50
Søren Kirk 4

 

HUSSKA47
Fr. Klokker 4

 

Back To Top