skip to Main Content

Årtiers deroute i Esbjerg

 

DSC_0311

Ja vi indrømmer, at opløsningen på dette bllede fra de sociale medier, hvor vi fandt Kiyani, ikke er god, men til gengæld  var han i stand til at opløse Esbjerg med 6 gærder for 8 på 6 overe. Kiyani har været en trofast tjener hos AB i gode som i onde tider i modsætning til mange andre troløse, som foreningen har afgivet de senere år og fortjener nu at komme i DCFs arkiv

 

Esbjer ude på  13 overe mod AB

Der var to kampe i Jylland.De startede begge på samme måde. Udeholdet led et startsammenbrud. KB 3 ude for 5, AB 3 ude for 15.

Men fortsættelsen var så aldeles forskellig. KB i Skanderborg fik alligevel skrabet en pæn score sammen, men Skanderborgs Carsten Pedersen afgjorde sagen.

AB fik ikke skrabet nogen særlig score sammen, men i marken skete der eksplosive ting og sager.

Men det må læserne læse længere nede om.

 Det er ligesom i TV og Radio, Man bliver ustandseligt belemret med en cliffhanger, men her i disse spalter kan vi virkelig anbefale at blive på stationen.

I Skanderborg  fik KB toer Hamad Khan løbet ud for 0, mistede  stjernen Yassir Iqbal ( treer) og Omar Hayat (firer) også  begge for 0 på en eksplosiv åbningskasteindsats af Anders Bülov (endte med flotte 5/49),  havde mistet 6 for 96, men Skanderborg er ikke gode til at rydde op.

KB-træner Aftab Ahmed levede op til situationens alvor og med 51 på 46 bolde bistået af en tålmodig anfører i Mohammed Farooq (27 med et point på ca. hver anden bold) kunne det alligevel blive til 194.

Klokker blev caught and bowled af Omar Hayat, landsholdsspillerne Kamran Mahmood og Michael Pedersen generede heller ikke regnskabsførerne, men som en sømand i blæsevejr blev Carsten Pedersen ( i modsætning til en vis italiensk kaptajn) ved roret  og med 120 not out på 124 bolde fortsatte han traditionen med centuries på Skanderborgs bane, dog denne gang scoret af en anden end hr Klokker.

KBs åbningskastning er frygtet på egen pitch, men på fremmed kunstgræs er den medgørlig og Skanderborg passerede på 39 overe.

Og så til Esbjerg.

 Synd for vores fotograf og Jyllandskorrrespondent  Peter Power, at han ikke var til stede.

Han ville nemlig have kunnet snuppe billeder af 10 gærdefald på 13 overe. Præstationen ydedes af Esbjerg, der i løbet af disse overe scorede  32 points. Det er nærmest ufatteligt.

Esbjerg må have været ved ret godt mod, da de fik AB ude på 32 overe for 117. Kun juniorspilleren Annique Uddin var der til at standse denne række af fald. Imponerende med hans  modne 58 på 92 bolde på en pitch i Esbjerg, der må være svær, vurderet ud fra de scorer, der opnås (A. Hogan 5/28).

Men da Esbjerg kom til gærdet, var der ingen Uddin til at standse mandefaldet. Alle ude for 32 på 13 overe (A.M. Kiyani ufattelige  6/8 på 6 overe).

Vi måtte have en forklaring, så vi ringede til esbjerg- anfører Rubin, der naturligt nok var langt nede.

– Ja, jeg så ikke så mange af gærdefaldene, for da jeg var ude som femtegærde, skulle jeg lige ind og tage skinner af og ærgre mig – også var de stort set slut, da jeg kom ud igen..

Jamen der må være en forklaring, insisterede vi. Kiyani, der tog 6 gærder for 8, er ikke just nogen årsunge og har været med i mange år uden den slags resultater ?

Ja, det er jo det underlige, svarede Rubin, I omklædningsrummet talte vi om ABs anden åbningskaster  T. Ahmed, der var virkelig hurtig og fik boldene til at flyve rundt om hovederne på os, men så var der en, der sagde: Jamen det var jo slet ikke ham der var Kiyani, der med sine legcuttere på god længdefik os alle sammen ud..

-Ja vi må op på hesten igen, men det tager sin tid at sluge det, sluttede en  ”langt nede”-anfører Rubin.

PS. Til nye læserere: Deroute er sådan set det samme som et sammenbrud, det er bare et større sammenbrud end et sammenbrud !!!!

SN

 

 

 

 

 

Back To Top