skip to Main Content

Bobby Chawla skal være spinbowler-Coach i Melbourne

Nu skal Bobby Chawla fungere som spinbowler-Coach i Melbourne
Nu skal Bobby Chawla fungere som spinbowler-Coach i Melbourne

Har lige sluttet sin sæson for Elwood Cricket Club

Desværre fik vi ikke Bobby Chawla at se ved dette World Cup-div.4, som i øjeblikket foregår i Singapore med foreløbig succes for det danske landshold.

Bobby og hans søde kone har begge godt arbejde i Melbourne og føler sig efterhånden godt ”hjemme” i Australien.

Efter sidste års succes som spillende træner, hvor klubben sammen med 4 andre hold havde kvalificeret sig til finalerne, kom Bobby og klubben nok lidt ned på jorden igen. Men resultaterne betød faktisk, at Elwood CC netop p.g.a. de fine resultater formerede sig fra 5 senior til 7-seniorhold i denne sæson. På ungdomssiden kunne klubben tilmelde hele 10 hold, og det kræver en hel del trænere, som primært bestod at yngre seniorspillere.

”Jeg stod selv for seniortræningen sammen med en assistenttræner, og det kan godt være lidt overvældende at stå for en træning med over 5o seniorer, som alle på den ene eller anden måde gerne vil i aktivitet hele tiden” siger Bobby Chawla.

Resultatmæssigt gik det som nævnt ikke helt så godt som sidste år Elwood blev nr. 7, og kun de 4 første hold gik videre til finalerne.

Bobby udtrykker i øvrigt stor begejstring for at have haft Anders Bülow som spiller i klubben i hele vintersæsonen.

”udover at Anders spillede for Elwood CC, spillede han også med i en midtuge-turnering, som primært bestod af universitetshold. Disse kampe blev spillet på græspitche, og Anders blev da også udtaget til South Eastern Cricket Association under-21, hvilket betød, at han de fleste søndage spillede mod de bedste U21-spillere fra forskellige distrikter. Alt i alt blev det til en masse cricket for Anders i det knap halve år han var i Australien, og hvor han var meget vellidt og klarede det virkelig flot. Jeg håber at DCF kan få flere unge til at tage en sådan udviklingstur, og står meget gerne til rådighed med hjælp og vejledning” udtaler Bobby Chawla.

Til næste sæson har Bobby sagt ja tak til at blive Spin-bowler Coach for Melbourne University, som spiller i den bedste række i Melbourne-et niveau under ”first class”. Turneringen består af 18 hold og der spilles 2-dageskampe a 100 overs pr. dag. Alle kampe spilles på græspitch.

” Jeg slæber desværre pt. rundt med en mindre skulderskade, som nogle specialister mener kan ordnes med en mindre operation, så jeg håber på at komme under kniven snarest muligt, så jeg kan nå at være klar til sæsonen som starter til oktober” slutter Bobby Chawla, der ikke afviser at han kommer til at optræde i den danske landsholdstrøje igen.

Jørgen Jønsson

Back To Top