skip to Main Content

God dag for Husum men ikke for Glostrup…….

Dagens samtaleemne er Husums overraskende sejr over KB. Men er det så overraskende når man tænker over det. Husum spillede faktisk godt i går mod Svanholm til trods for de var kun 10 spillere og når Husum er i stærkeste opstilling på hjemmebane som i dag og hele holdet spiller til deres bedste, så er det svært at vinde på Mikkelberg. I dag var det en holdindsats der gjorde at Husum vandt, men man skal dog fremhæve Müller brødrene Gerrit og Hauke, for hvis ikke de blev ved gærdet som de gjorde, så havde Husum ikke vundet.

Grundlaget for sejren var et godt kastende Husum, der holdt KB nede på 156. Den farlige Yasir Iqbal gik på anden bold godt grebet i slip af Tom Wiese, der også med et kold hoved spillede sejren hjem ved gærdet. Gerrit Muller tog 3 gærder for 22 på sine 8 overs godt støtte af Hauke, der ligeledes tog 3 gærder. Hammad Khan var bedst for KB 30 støttet af Omar Hayat med 24.
Det tegnede ikke godt for Husum i starten, da Lars Flemming Boldt gik på anden bold og fulgt kort efter af anfører Jürg Krüger. Yasir Iqbal og Mohammad Farooq havde godt fat i starten, men de efterfølgende kastere kunne ikke tilsvarende holde presset og det kostede . Gerrits 51 kostede kun 57 bolde indtil han blev løbet ud men Renald Buss og Tom Wiese var med til at køre sejren hjem. Nu er Husum ovenpå igen og glæder sig til Glostrup næste lørdag.

Glostrup var opsat at gøre en bedre figur i Skanderborg efter gårsdagens nederlag i Herning. Vejret var for den første halvdel af dagen ubehagelig ved konstante byger, blæst og ingen sol. I løbet af eftermiddagen blev vejret bedre med solstrejf og blæst. Uanset var det koldt. Skanderborg måtte i marken først og det betød efterhånden at de fik en våd bold at kaste med i en kamp kortet til 40 overs. Glostrup startede skidt som dagen før ved at miste Bashir Shah og Rasmus Kofoed med kun 12 på tavlen. Men Martin R-Jensen og Mati Malik fik skuden rettet op og Shezad Ahmed og J Khan fortsatte således at Glostrup fik en total på 159, der gav en chance. Jesper Hansens bløde medium kastning gav igen 3 gærder.

Glostrup startede mere orthodox med hurtig kastning i begge ender, men det gav ikke pote. Skanderborgs Fr. Klokker og Carsten Pedersen havde ingen problemer med at spille Glostrups forskellige kastere og de kunne uden vanskelighed holde en pæn scoringshastighed. Carsten Pedersen gav en regulær gribechance som blev smidt, men det var også den eneste. Ligegyldig hvad Glostrup gjorde svarede Skanderborg igen og de løb oveni købet en sekser (3 løb + 3 overthrows). Glostrup måtte rejse hjem med to nederlag og desværre må man sige at det var store nederlag.

SKAGLS00a
Martin R-Jensen fik en der hoppede fra Michael Pedersen.
Kun få billeder fra kampen pga vejret – video senere.

 

SKAGLS00b
Skanderborgs Morten Kristensen havde svære betingelser – her driver Martin R-Jensen

 

SKAGLS01
Carsten Pedersen i hopla på de korte bolde……

 

SKAGLS02
Carsten Pedersen slår Bashir Shah til 6

 

SKAGLS04
Frederik Klokker viste hele repertoiret

 

SKAGLS06
Carsten gav denne chance, der heller ikke var så nem.

 

SKAGLS08
Noget som ikke er i træner bogen

 

SKAGLS09
Carsten elskede de korte bolde…..6

 

En besynderlig 1. divison

Første division er ved at udvikle sig lige så besynderlig som sidste år, hvor nedrykningstruede Nørrebro endte med at rykke op.

Vi tør godt forudsige, at AB ender på en 1. plads. Holdet er blevet bredt og rummer både erfarne dygtige seniorer og lovende ungdom.
Selvom fire ud af de fem første svigtede endte det alligevel med 235 mod Taastrup. U Ali  65 og M. Haq 4 gærder for 43. Taastrup svarede  med  136. BH Ali 31, mens  J. Ali tog 5 gærder for 27.

Men hvem kunne  forudsige det besynderlige forløb af Albertslund-Kolding. Albertslund ude for 86 på omkring halvdelen af overne. Q.F. Ahmed 40  – engang i Ishøj  under navnet Qamar Farooq – og Steffen Langholz 4/19 for Kolding.
Mohammed Atif, Albertslunds kontroversielle kaster var totalt uspillelig for jyderne og endte med  utrolige 6 for 11 på 10 overe.
Kolding gik fra 6/71 til 9/73 – og manglede altså fortsat 14 med det uprøvede sidste gærde inde. Men Mohammed Atif måtte ikke mere og mens  F. Havmøller satte blokken ned , scorede B. Nielsen de fornødne. Steffen Langholz lavede 25, men ingen reklame hverken for Albertslund eller Kolding, der begge – sammen med Esbjerg – aspirerer til 2. pladsen, der giver oprykningskamp.

Og mens vi er ved det uforudsigelige. Rygterne hævder at FCK afbrød 1. divisionskampen KB II-Skanderborg II, fordi de skulle træne fodbold. Nåh i hvert fald fik skanderborgenserne set, hvordan nogle dyre ben, der ikke præsterer, ser ud, så måske var de ikke så ophidsede.
Og KB II præsterede heller ikke  (ligesom FCK) og servede på et sølvfad den første sejr (bortset fra gevinsterne i taastrup-kampen samt AB ) til Skanderborg II.
KB II fjernede ganske vist 6 jyske gærder for  57, mens Thomas Dam var der og nød godt af, at Kb’erne åbenbart mente, at de alle sammen (på nær en og keeperen) skulle svinge armen. Om det er særlig smart at lade åbningskasterne, der gjorde det lyst hos modstanderne i begyndelsen, ikke komme til  fadet senere, må Kb’erne jo tale om de lange vinteraftener, men i hvert fald endte Skanderborg med  147/9 (Thomas Dam 40). Den yngste bror af Shah dynastiet , der ellers opholder sig i Svanholm, Asad Shah tog 3/16 i begyndelsen, men kom ikke tilbage.
Og så må Skanderborg formentlig have følt det som om det var juleaften, da 6 Kbere var ude for 14 – all out 72. Den tidligere Skanderborg-formand Pers søn Chris Rasmussen, der altså ikke er ueffen, 5/10 og M. Zilmer 4/8.

Meget teoretisk set kan Skanderborg  II stadig redde sig  fra nedrykningen på bekostning af KB II.

Back To Top