skip to Main Content

Efterårsferie med batmænd

Kolde kartofler, jord under neglene og lange arbejdsdage på alle fire mellem kartoffelrækkerne. Sådan kender de ældre generationer kartoffelferien, der i dag hedder efterårsferie og mest handler om familiehygge og kastanjedyr.

Men sådan er det heldigvis ikke alle steder. I AB har de aflyst dovneriet og erstattet det med meningsfuldt socialt samvær og nyttigt og sund bevægelse.

I anledning af efterårsferien har fodbold, tennis og håndboldafdelingerne på AB, sendt deres medlemmer hjem og dovne. Det er jo en helt perfekt lejlighed for cricket drengene, til at udnytte at den store AB hal er ledig. Mikkel Grøn har lagt et stramt program der begynder onsdag kl. 12 og først slutter op ad fredagen.

Onsdag var der 22 spillere og trænere i sving. DCFs udviklingskonsulent og landsholdsspiller Frederik Klokker var med, og han svingede pisken over både trænere og spillere. Masser af speciel træning og teknik øvelser.

IMG_2551IMG_2654IMG_2669IMG_2673

Et rigtigt godt initiativ der udmærket kan inspirere andre klubber til noget tilsvarende.

Alex Olsen

Back To Top