skip to Main Content

Ishøj dobbeltvinder i Albertslund

De sidste to lørdage Albertslund CC arrangeret Indendørs turneringer i de smukke og godt egnede to haller på Albertslund Stadion.
 
Drenge turnering:
Sidste lørdag blev der afholdt drengeturnering hvor Svanholm og AB deltog med to hold hver samt Ishøj  og Albertslund,

 
Der blev spillet i to puljer i to haller.
I den ene pulje vandt AB over Albertslund og Svanholm og gik videre til som 1’er fra puljen. Svanholm gik videre som nr. 2 fra puljen til semifinalen
I den anden pulje vandt Ishøj stort over Svanholm II og AB II, og gik videre som 1’er fra puljen. AB II gik videre som nr. 2 fra puljen og skulle møde AB I i semifinalen.
 
Resultater Pulje 1:
Albertslund (66/5) – AB (68/3)
AB (84/4)- Svanholm (48/5)
Albertslund (84/3) -Svanholm (87/2)
 
Resultater Pulje 2:
Svanholm II (77/2) – ABII (79/1)
Svanholm II (60/1) – Ishøj( 63/2)
Ishøj (115/3) – ABII (83/2)
 
Den første semifinale blev meget intens og blev en meget tæt kamp imellem Ishøj og Svanholm. Ishøj vandt kampen på grund af deres gode løb imellem gærderne, som gjorde at de lige fik skubbet totalen (103) på 10 overs uden for Svanholms rækkevidde. Jonas Henriksen(37) og Zeshan Aslam (37), kæmpede en brag kamp fra Svanholms side, men følte sig til sidst alene om at forfølge de sidste poinst. Svanholm endte på 99 da den sidste bold var kastet.
Ishøj kom hermed videre til finalen, den anden semifinale var knap så spændende hvor AB I(146) vandt over ABII (100).
 
Finalen startede AB med at gik til gærdet og lavede 79 points, Ishøj fik battet totalen hjem i 9. over.
(Ishøjs bærende kræfter på holdet var Nabil og Hassen som ved gærdet blev trukket i alle deres kampe. Nabil blev kåret som Ishøjs bedste spiller, og Hassan blev valgt som turneringens bedste spiller. 
   
ABII ‘s bedste spiller blev Anes
AB ‘s bedste spiller blev Mutaba
 IMG_3830‘Ïshøjs drengevindere
IMG_3828
ABs toere

IMG_3815

Og vi skal lige fremhæve, at Albertslund er ved at lave et godt drengehold. Forfatteren til disse linier  Umair Butt overrækker for bedste Albertslundpræstation til Hisham Razzaq

 
 
Senior turnering:
Næste lørdag var det så seniorerne, der skulle i aktion på Albertslund Stadion.
Der blev igen spillet i to haller hver med to puljer med 4 hold
 
Pulje A: Albertslund, Nørrebro, KB, Tåstrup
Pulje B: Ishøj, Hvidovre, AB, Svanholm 

 

I pulje A vandt KB alle sine kampe og gik videre til semifinalen sammen med Nørrebro. De bedste præstationer fra KB var fra (Omar Hayat, Atif Perveez & Nanna). Fra Nørrebro var de bedst spillende ( Saif og Shabaz)

I Pulje B var det Ishøj, der vandt alle sine kampe og gik videre til semifinalen sammen med Svanholm. De bedste præstationer fra Ishøj var ( Abid, Saad Hafeez og Iqrar Ul Haq). Fra Svanholm var de bedst spillende (Saif Ahmad og Hassan Rashid).
 
Semifinalen KB-Svanholm blev vundet af KB hvor Yasir Iqbal var bedste spiller. 
Semifinalen Ishøj-Nørrebro blev vundet af Ishøj hvor Waqas Hafeez var bedste spiller.
 
I finalen KB – Ishøj fik Ishøj battede sejren hjem allerede efter 8 overs, Zaheer fra Ishøj var den bedste spiller fra Ishøj.
 
Saad Hafeez anfører fra Ishøj blev også kåret som turneringens bedste spiller. Asmat Ullah kunne dermed begge lørdage tage stolt hjem til Ishøj som de ubesejrede vindere. 
 
Umair Butt
image7
Ishøjs seniorvindere
image6KBs toere
image3
Ishøj-anføreren får del i præmiebordet. Albertslund-formand Jafar Butt overrækker vinderpokalen til Ishøj-anfører Saad Hafeez
 
Back To Top