skip to Main Content

Fastelavn slået ind i Glostrup – på flere måder

  fastelavsstævne 024

Kattedronninger og konger :Fra venstre : kattedronning  Mohammed Ali Ahmed, Glostrup CC, kattekonger Ali Hamzah Akhter , Copenhagen CC  og Ali Malik, Svanholm CC og kattedronning Anas Ahmad, Svanholm CC

 

Det er måske lidt tidligt I forhold til kalenderen, men det generer ikke ungerne, der som sædvanligt havde en dejlig dag, da Glostrup indbød til sit årlige fastlavnsstænve for miniputter.

Der blev spillet på tre baner og resultaterne var der ingen, der gjorde op. Deltagere: Glostrup, Copenhagen, Køge og to hold fra Svanholm, der kunne byde på noget så usædvanligt som fire brødre i same aldersgruppe, nemlig brødrene Malik på 5,7,9 og 11 år. Så må man nok sige, at klubbens ungdomsafdeling er sikret med den yngste som  sidsteårs junior om 13 år. !

 Han vil kunne huske tilbage på at hans cricketdebut – sikkert ligesom andres under stævnet – startede med cricket med slag på en bold på en top i stedet for udenom,  med  fastelavnsboller, tøndeslagning og slik. Han bliver skuffet, hvis han tror, at det er sådan altid.

Tak til Glostrup for at opretholde traditionen.fastelavsstævne 006Tre baner kunne klemmes ind på hallen på Søndervangsskolen

fastelavsstævne 017Han manglede den sidste pind

fastelavsstævne 004-001Og hvorfor er der aldrig nogen, der tager billeder af bollerne ?

Back To Top