skip to Main Content

Landsholdet sluttede med sejr over de irske mestre

Landstræner Jeremy Bray  tilfreds med sejren over de irske mestre
Landstræner Jeremy Bray tilfreds med sejren over de irske mestre

Holdet var på en svær opgave mod stærke modstandere

På forhånd havde landstræner Jeremy Bray proklameret, at denne træningstur til Irland, var en god mulighed for at eksperimentere med spillerne og diverse opstillinger og test på hvordan holdet ville fungere så tidligt på sæsonen, og med 3 helt nye unge spillere- Saif Ahmed, Mads Henriksen, og  Anique Uddin, med øje for at alle ville komme i spil i disse 4 opvarmningskampe til Twenty20-EM på Jersey næste måned.

Lad det være konstateret med det samme, vi var kommet i et stærkt selskab, og det blev da også aflæst af de resultater, der indløb for det meste live fra det irske. Stor ros til Jeremy og Ole Roland for at have fået etableret et godt informationsniveau.

Gennemgående set over de 4 kampe, kunne ledelsen Landstræneren og holdleder Ole Roland konstatere, at der naturligvis mangler et stykke vej, selv om der kun er små 20 dage til Twnety20-EM. Vi skal have rejst vores markspil og kastning med 25 %, og det kan vi også, lyder det samstemmende fra de to ledere. Vores gærdespil set over de 4 kampe var også lidt ”rustent”, man kan ikke vinde over bedre hold med en score på omkring 130 points, hvis kastning og markspillet ikke er optimalt.

Jeremy Bray understregede at han ville bruge kampene som iagttagelse og udvikling

Uden at gå i dybden med alle kampene, var det positivt, at vi sluttede turen af med en sejr over sidste års mestre ”The Hills CC”, den kom til at lyde på beskedne 7 points, selv om vi scorede 171 for 5, og The Hills kun havde 100 for 6 efter 15 overs blev det alligevel spændende. Aftab Ahmed scorede efter de oplysninger vi har modtaget 60 points., og Amjad Khan, der mange gange ikke behøver så mange bolde, scorede 18 points i den sidste over. Selv om landstræneren kunne konkludere, at de danske spillere var meget trætte efter at have spillet de 4 kampe og måske tabte noget af koncentrationen på 3. dagen – det skal der rettes op på – fik han også gode fingerpeg om, hvilke forbedringer og justeringer, der skal arbejdes med i ”overtiden”.  Et af punkterne med at vi skal forbedre vores gærdespil, hænger nok også sammen med, at Frederik Klokker måske ikke endnu er kommet helt op i omdrejningerne endnu, men det plejer han at komme, når de rigtige turneringer kommer i gang.

 

Kraftig appel fra Klokker
Kraftig appel fra Klokker

Selv om vi tabte de 3 af kampene, virker en sådan træningstur, som Jeremy Bray har sørget for, som noget af det helt rigtige, med modstandere vi virkelig bliver testet af, og som det danske landshold på nuværende tidspunkt måske nok halter lidt efter. Nu skal vi ikke glemme, at Irsk cricket rangerer mellem de 10 bedste i verden Pt. Vi er sikre på, at vores landsholdspillere kunne nikke ja til de fortærskede ord ”vi kunne godt bruge turen til noget”.

Til sidst en af de i de snævre cricketkredse så velkendte klagesuk, denne gang fremkommet af Landstræneren ”kunne vi dog bare få klippet vores bedre baner herhjemme helt tæt, det var tydeligt at se mine spillere blive overrasket over hvor hurtigt bolden bevæger sig, selv på baner som i Irland, som vel ikke klimatisk står bedre rustet end Danmark”

Jørgen Jønsson

Back To Top