skip to Main Content

Spændende pokalfinale i “Twenty20” 2.pinsedag på Svanholm Park

Frederik Klokker får en meget travl dag i pinsen
Frederik Klokker ved gærdet får en meget travl dag i pinsen

Helt åbent opgør mellem de to bedste hold i landet Svanholm og Skanderborg

Der er flere åbne spørgsmål og interessante perspektiver, når landets to bedste crickethold mødes 2.pinsedag kl. 13.00 på Svanholm Park.

Begge hold har det, der skal til, hvis man skal vinde en Twenty20-finale, og der er vel bare at sige, at det hold, der på dagen får styr på spillet, som vi har set i de indledende runder, begge mandskaber præstere, vinder pokalen. I denne finale skal man være meget varsom med på forhånd at udpege en favorit. Det lader vi så være med for en gang skyld.

Svanholms premierekamp i den almindelige turnering mod Ishøj i sidste weekend, var sandelig ikke prangende. Der var mange omstændigheder hos de danske mestre, der ikke helt virkede så seriøst som normalt.  Mon ikke der har været talt med store bogstaver i ugens løb i Brøndbyklubben.

Hvad Skanderborg angår, så man i weekenden Carsten Pedersen tilbage på holdet, og selv om nogen måske vil hævde, at Carsten mere er 50-overs-spiller, så er han en så rutineret herre, at han sagtens kan omstille sit spil til Twenty20.

Veteranen Carsten Pedersen med lodret bat, vil nok ikke gå glip af en pokalfinale
Veteranen Carsten Pedersen med lodret bat, vil nok ikke gå glip af en pokalfinale

Når man kigger på de to finalehold, ser de nogenlunde lige brede ud på papiret. Både Svanholm og Skanderborg batter langt ned i gærdeordenen. Hos Svanholm har de mest scorende været Mads Henriksen, Hamid Shah og til dels anfører Amjad Khan og Zishan Shah. Medens det hos Skanderborg ikke overraskende er Frederik Klokker, Michael Pedersen, Rizwan og Kamran Mahmood, der har stået for de fleste points. Men spillere som Carsten Pedersen, Anders Bülow, og Søren Kirk, er alle på deres gode dage, folk, der også i Twenty20- cricket kan gøre sig.

Begge hold stiller op med en god og varieret kasteside- hos Svanholm er det i sær- Amjad Khan, Basit Javed, og den unge offspinner Saif Ahmed, samt Hamid Shah, Saad Ahmed og Mati Malik, sidstnævnte som i sidste weekend tog 5 gærder for 16 mod Ishøj. Hos Skanderborg ser det ud som om, at Anders Bülow er ved at få styr på sin kastning igen, og altid stabile og præcise Morten Kristensen er som regel altid billig når det gælder. De to spinnere, anfører Michael Pedersen og Kamran Mahmood, der som regel begge leverer det ”bløde” kastearbejde med et godt økonomisk resultat.

Svanholms anfører Amjad Khan i løftet stemning
Svanholms anfører Amjad Khan i løftet stemning

Mon ikke det første hold til gærdet skal score ca. 150 for at vinde, hvis vejr, pitch og outfield er som det plejer at være.

Frederik Klokker får en meget travl 2.pinsedag

DCFs udviklingskonsulent, Frederik Klokker, der på det sportslige plan ofte optræder som landets bedste gærdespiller, får ekstra travlt på mandag, Ikke alene skal han agere som en af topfigurerne i pokalfinalen, men om formiddagen kl. 10.00 står han sammen med den anden DCF-konsulent Lars Hedegaard, som ansvarlig for underholdningen, med et miniputstævne, hvor han og Lars Hedegaard vil introducere Cricket-factory, hvad det så end er? underholdningen for de helt små bliver krydret med en opsat hoppeborg, hvor vores gamle kending fra Herning, diskjockey Robert Slator her og under finalen, vil styre løjerne.  Så er der kun at håbe på godt vejr.

Robert Slator, den gamle kending fra Herning, er speaker under pokalstævnet
Robert Slator, den gamle kending fra Herning, er speaker under pokalstævnet

Jørgen Jønsson

Back To Top