skip to Main Content

Det danske “udviklings-landshold faldt sammen i finalen

Saad Ahmed behøver ikke gemme sig bag de mørke solbriller, han blev "Man of  the match"
Saad Ahmed behøver ikke gemme sig bag de mørke solbriller, han blev “Man of the match”

Tabte stort til et forstærket Holland-A, scorede kun 49 points

Inden vi bliver alt for kritiske, er der grund til at gentage, at dette hold vi har sendt til Holland, er et ”udviklingshold”, der er forstærket med nogle A.landsholdspillere, som landstræner Jeremy Bray  gerne vil se på et internationalt niveau.

Derfor behøver man da ikke falde sammen, som holdet gjorde ved gærdet i finalen mod Holland.

Om formiddagen spillede vi vores sidste indledende kamp mod ECB-XL, og  her vandt det danske hold med 12 points i en spændende kamp, hvor vi først battede og scorede 143 for 4 med en godt spillende Saad Ahmed som topscorer med 52 points på 42 bolde. Saad blev efter kampen udnævnt til ”Man of the match”, og har gjort det rigtigt godt på denne ”udviklingstur” til Holland.

ECB-XL scorede 131 for 7, og det danske hold var dermed i finalen mod Holland-A, som vi dagen forinden havde slået klart. Men hollænderne havde forstærket sig til dagens finale, og da vi ikke var i stand til at dæmme op for den unge S.A. Zulfiqar, der klappede 57 not out ud på 27 bolde, vi havde ellers fået en ganske udmærket start, hvor Saif Ahmed tog de to første gærder (2 ude for 21), og den anden unge slowbowler Anique Uddin også fik en god start med at få Edwards med ben for, så det rent faktisk ikke så dårligt ud. Men S-A. Zulfiqar maltrakterede efterfølgende de danske bowlere efter forgodtbefindende, og hollænderne endte med 156 for 4.

Efter få overs blev det hurtigt klart, at det danske hold ikke var i stand til at yde hollænderne ordentlig modstand i denne finale. Men at vores hold faldt totalt sammen og var ude efter 15 overs med 49 points på tavlen, tangerede vel det pinlige. Det tjener ikke noget formål at nævne score på de danske spillere. Referenten talte med holdleder Billal Ali efter kampen, og han sagde ” vi aftalte at gå efter sejren og vi skulle satse alt, derfor gik det nok mere galt end det burde have gjort” udtalte Billal Ali.

 

Jørgen Jønsson

 

 

Back To Top