skip to Main Content

Eddie holdt dem vågne

1-dommerkursus, skolebesøg i okt 004

Eddie Lunn med de to danske kursuslærere og kursusarrangører Jesper Jensen i forgrunden og Thomas Kentorp siddende

Dommerkurser kan være en søvndyssende affære, men ECB havde sendt den anerkendte engelske dommer og instruktør Eddie Lunn til dommerkurset på Svanholm Park d.  10. og 11. oktober og han formåede at holde deltagerne i ånde i syv stive timer om lørdagen – og de kom tilbage søndag til samme timeantal.

Det var et  ICC Europe Level 1 kursus, som henvendte sig mest til nye og ikke så rutinerede cricketdommere i hele Danmark, men man nåede alligevel alle få  specialiteterne med. Deltagerne afsluttede søndag kurset med en prøve. Kurset vil blive fulgt op senere.

20 deltagere fra hele landet var til stede.

 

1-1-dommerkursus, skolebesøg i okt 005

Deltagerne lytter andægtigt til perlerne fra Eddie Lunn og Jesper Jensen

1-dommerkursus, skolebesøg i okt 006

Tarandit Singh fra Ishøj – i daglig tale kalde Monty – var først ved truget.

Back To Top