skip to Main Content

Rundt om klubberne med Jønsson

Formand Grøn sammen med ABs anfører Mudabber Hussain
Formand Grøn sammen med ABs anfører Mudabber Hussain

Akademisk Boldklub holder ”Gallamiddag” for ungdommen

DCFs nye Master-projekt fokuserer meget på hvad der også foregår uden for banen.

Som man foreskriver i dette projekt, er en sund og god cricketafdeling i høj grad både præget af resultaterne på banen, men så sandelig også hvad der sker udenfor rent socialt. For ABs vedkommende er der tale om at klubben leverer begge dele i ”Masterprojektets” formål.

Selv om ABs formand Mikkel Grøn under ungdomsafdelingens ”Gallamiddag” som blev afholdt i klubbens restaurant med alskens dejlig mad med efterfølgende uddeling af årets ungdoms priser udtrykte, at man godt til næste sæson kan forlange at sætte de sportslige forventninger til ungdomspillerne noget højere, var der alligevel tilfredshed med årets resultater. Når formand Grøn udtrykker lidt mere vilje, når det gælder, er det ligeså meget fordi han med rette mener at have en af landets bedste ungdoms afdelinger. Han sluttede sin tale med ordene ”det har været en god sæson, og næste år bliver endnu bedre”.

Det er ikke nogen spritusprøve men blot ballonleg med AB-spillere
Det er ikke nogen spiritusprøve men blot ballonleg med AB-spillere

Under middagen blev der uddelt hele 6 priser.  Årets fund blev Ibrahim Ghaffar. Årets lilleput blev Ghani Kiyani. Årets drengespiller blev Mudabber Hussain. Årets bowler gik til Shazeb. Årets Gærdespiller blev Mudabber Hussain, og årets markspiller blev Anas.

Mudabber Hussain fik sin tredje men måske fornemste pris, da ABs formand overrakte ham den særlige  ABs –spirit of cricket pris, som blev uddelt for første gang. Prisen uddeles til spillere som i presset situationer handler i spillets ånd. Drengespillernes anfører Mudabber Hussain modtog prisen fordi han i en meget vigtig kamp var villig til at ofre sine egne og holdets resultater i bestræbelserne på at hjælpe en klubkammerat. Episoden udspillede sig i den sidste og afgørende kamp i turneringen mod Ishøj, hvor Bilal Hussain er i gang med at spille sin hidtil bedste halvleg.

En af ABs fremtids bowlere
En af ABs fremtids bowlere

Bilal står inde med 36 points, da anfører Mudabber kommer til gærdet. De to spiller godt sammen, da det går op for Mudabber, at der ikke er points og tid nok tilbage i kampen til at Bilal Hussain kan nå milepælen 50, som han jo aldrig før har scoret. Mudabber ændrer sin spillestil og spiller op til Bilal med en forhåbning om at Bilal skal nå sin milepæl på 50. Til sidst skal kampen helst vindes med et grænseslag hvis Bilal skal nå det, men anstrengelserne er desværre forgæves. I forsøget på at slå bolden til omtalte grænseslag, bliver Bilal kastet ud. Bolden efter vinder AB kampen. Formanden mener at det er i spillets ånd, når man i en afgørende kamp kan fokusere på sine holdkammeraters bedrifter frem for sine egne. For denne indsats bliver anfører Mudabbet belønnet som en god kammerat og en god anfører.

Jørgen Jønsson

 

Back To Top