skip to Main Content

Gud Fader bevares – og det gjorde han

 

1-Anhang 1

 

Da det store gruppebillede blev taget efter det meget vellykkede miniputstævne i Husum i lørdags var den stedlige præst til stede. Han havde ærinde ved siden af på den Danske Skole, hvor den årlige julekomsammen for de dansksindede i regionen var i gang. Der blev serveret alskens hjemmebagt i mere end rigelige mængder.

 Han blev tvunget med på gruppebilledet efter en hel del gruppepres og blev anbragt tæt ved en landsholdsspiller af yngre årgang, der var med som leder. Vi skal lade nåden lyse over ham og lade  ham være anonym. Han udbrød ved synet af en dansk præst i fuld ornat – sådan en har han formentlig aldrig været så nær – Gud Fader bevare os..

Præsten greb grinende udfordringen og svarede: Ja så sandelig, det gør han da. 

1-Husumtur 018

Resultaterne og stillingerne

 

Gruppebilledet, der illustrer denne artikel, giver et glimrende indtryk af stævnet. Højt humør og glæde ved at deltage over hele linien. Stævnet blev styret med sikker hånd af Husums Jörg Krüger, der som en anden feltherre fik det hele til at glide præcist, muntert og til tiden. Samtidig styrede han et lilleputstævne i den anden ende af byen, hvor Svanholms lilleputter dystede med to hold fra Husum, De gentog samværet søndag med en lille firkantturnering.

1-Husumtur 001

En hamborgspiller ender med at blive kastet ud af en svanholmer

 Ungerne kom langvejs fra og bestod af mangfoldige nationaliteter. Det fortæller, hvor international vor idræt er blevet.

Hamborg kom sydfra med to hold. Klubben har 120 medlemmer, ungdomshold i alle aldersklasser, men ingen miniputter at spille mod. Så de er glade for Husum, selvom der er mere end to timers kørsel. Husum kunne nemt have deltaget med mere end det halvandet hold, der blev til – det halve udgjorde et hold sammen med Odense. Fredericia kom med sine piger, Esbjerg havde kørt langs kysten og Sønderborg kom i flotte drager sponseret af Danfoss. Svanholm var med og havde fornøjelsen af søndag at forcere Danmark på hjemturen  i en snestorm.

1-Husumtur 021

Vinderne fra Svanholm

Der blev spillet på tværs af hallen i Den danske Skole i to puljer med hver fire hold.Hamborg og Svanholm vandt hver sin pulje og finalen vandtes af Svanholm, der fik en pokal udover de emblemer, der blev overrakt til alle deltagere af DCFs breddeleder Lars Hedegård.

Alle nåede bortset fra Svanholm hjem i smukt vejr. Snestormen invaderede ikke de kanter.

Der var jo en, der holdt hånden over stævnet………

SN

Back To Top