skip to Main Content

Nye regionshold ser dagens lys – Jylland Chargers kommer til Køge 29. maj

Søndag 29. maj bliver den første i en serie af tre regionskampe i Danmark. Formålet med kampene er at styrke de bedste spillere ved, at give dem “test-kampe” under mest mulig pres, fremhæver Næstformand hos DCF, Søren Henriksen. Presset kommer blandt andet fra, at spille under andre forhold sammen med spillere som de ikke spiller sammen med i hverdagen.

Kampen bliver en 50.overs kamp (6 timer plus), hvor de nye regionshold fra Vest og Øst. Holdet fra ØST – Sjealland Seahawks – er udtaget fra flere storkøbenhavnske klubber. ”Og en af deres profiler bliver Mads Henriksen tilbage efter udlandsophold i Australien”, lyder det spændt fra DCF’s nyvalgte Carsten Pedersen. Han forventer også, at de unge talenter på Jylland Chargers (særligt fra Viborg Cricket Akademi) vil få ”hår på brystet” ved at spille i denne nye serie af 3 kampe. 

Premiere for Interregional Øst-Vest Cup for landets bedste spillere
Køge Kricket Klub afholder premieren i denne nye turnering. Valget af Køge som første spillested sker som naturlig forlængelse af, at Køge Kommune for 2016 at lægger ekstra ressourcer i, at elite-sporten, og dermed give byen gode sportsoplevelser. Dette samarbejde glæder DCF sig til at udvikle, hvor Carsten Pedersen personligt håber ”at opleve cricket af høj kvalitet spillet på tætklippede græsplæner”.

Mads med ryggen til blev også bedste bowlerLogo.KøgeKommune
Publikum på dagen skal forvente at se de bedste spillere i Danmark lige nu. Landsholdets anfører, Michael Pedersen, glæder sig til at spille på holdet Jylland Chargers, hvor der bliver konkurrence om pladserne. Den stilfulde batter Michael uddyber: ”Der bliver pres på spillerne for at vise energi, eksplosivitet og tilpasning til fremmede forhold for de to nye hold”.

Har Landstræner Bray og assistent Hedegaard glemt nogle?
Har Landstræner Bray og assistent Hedegaard glemt nogen?

Landstræner Jeremy Bray forventer udover flotte individuelle præstationer, at særligt markspillet vil være i særklasse i forhold til tidligere år. Baggrunden er den intensive marktræning som særligt landsholdspillerne har været igennem i de sidste 6 måneder.

Hvis nogen ønsker at tyvstarte cricketsæsonen, kan der netop i de her dage ses cricket på topniveau ved at se semifinalerne i ICC World T20 står mellem New Zealand, De Vestindiske Øer, Indien og England. Sidstnævnte har overrasket med markspil af uhørt høj klasse. (se ICC video på markspil i særklasse: England og West Indies)

 

 

30-03-2016, trk

Back To Top