skip to Main Content

Tydelige rustpletter på sæsonstart (nu med video)

Skanderborgs halvleg

Hernings halvleg

Ja, rust i løbet af vinteren er et problem og begge dagens hold var mærket af det på en eller ande måde. Skanderborg lignede sig selv fra sidste sæson men mangler Frederik Klokker , der spiller i Irland og Christian peck der har en dårlig skulder. Herning er et blandet landhandel med unge spillere og ældre mentorer. Morten Hedegaard er blevet træner og Herning mangler også Troels Thøgersen.

Skanderborg vandt lodtrækning på en dejlig solskinsdag, der var varm når solen var fremme. De valgte at gå til gærdet og åbnede med Pedersen brødrene. En forsigtig start, da begge spillere havde det svært med at time bolden, altså en lille smule rust. Carsten faldt til en mere flightet bold fra Claus Hansen og en frisk Thanikaithasan kom til. Hernings kastning virkede ikke farligt og de fik skubbet totalen til 130 med halvdelen af overne tilbage før Thanikaithasan missede et slag på bageste fod. Så kom Anders Bülow til og det betød at scoringshastigheden begyndte at stige. Michael Pedersen begyndte at kunne ramme bolden bedre og blev mere aggressiv. De to løftede totalen til 230 før Michael blev grebet ud. Herning bidrog til Skanderborgs total på 276 med at kaste 28 udenoms ud af 42 ekstra – endnu et rusttegn.

Herning var endnu i starten endnu langsommere ved gærdet. Det skyldtes bl.a. Morten kristensens præcise svingkastning, der kun kostede 21 points på 10 overs. Skanderborgs markspil er også mærket af rust da et par chancer blev spildt, men det varede ikke længe før utålmodigheden slog igennem. De tre første gærde faldt hurtige og alle sammen grebet ud mens Kølbæk blev løbet ud af en direkte indstik fra Kamran Mahmood. Da M Kristensen blev stokket ud var Herning 5 nede for 51 efter 20 overs men Oliver Hald og Razul Saumy fik mere skik på halvlegen og Oliver var direkte aggressive mod Skanderborgs spinnere. 80 points blev det til før Razul også blev løbet ud af en direkte indstik. Det gav plads til mentorerne men de skuffede og Herning var ude for 153.

Umiddelbart vil Herning være det hold som skal kæmpe om at undgå sidste pladsen mens Skanderborg er på papir svagere end sidste år.

I 1. division mødte Esbjerg så Kolding. Esbjerg sendte Kolding til gærdet. En beslutning de nok fortrød efter kampen da Koldings halvleg blev alt domineret af Koldings anfører Christo Botma der scorede 54% af Koldings total på 251. Christo slog 12 4’er og 6 seksere og kun 3 andre koldingensere kom over 10 points. Men Esbjerg svarede godt igen anført af Henrik Øre og havde 70 på tavlen da det første gærde faldt og var 151 for 3 med begge Rubin brødrene inde. Begge brødre faldt kort efter og det var begyndelsen på enden. Esbjerg var ude for 209.

SKAHER01
C Pedersen b C Hansen 13
SKAHER02
S Thanikaithasan viser sit talent
SKAHER03
Der blev løbet intenst ind i mellem
SKAHER04
Michael Pedersen 6 af Ilyas Saumys kastning
SKAHER12
Michael Pedersen 4
SKAHER08
Anders Bülow 6
SKAHER14
Anders Bülow 6
SKAHER18
Anders Bülow overlever en smutter
SKAHER16
Micahel Pedersen 6
SKAHER20
M Pedersen* c ND Jørgensen b G Khan 107
SKAHER22
Kamran Mahmood 4
SKAHER24
Det ser ud til at blive grebet men der var rust på fingrene så det smuttede……..I Saumy lever lidt længere
SKAHER26
Og engang til…………….
SKAHER28
G Hedevang c C Rasmussen b M Kristensen
SKAHER30
ND Jørgensen c S Thanikaithasan b M Kristensen
SKAHER32
DK Kølbæk run out(K Mahmood)
SKAHER33
OD Hald 4
SKAHER35
R Saumy run out(M Pedersen)
SKAHER36
L Hedegaard Andersen*+ c R Mahmood b K Mahmood
SKAHER39
OD Hald c V Sasitharan b A Bulow 67
SKAHER42
C Hansen lbw b K Mahmood
SKAHER43
G Khan 6
SKAHER45
G Khan b K Mahmood
Back To Top